Kivel izgulhatok együtt? Szeptember 8. -ra nem várom. Éreztek már valamit?
Köszönöm, reménykedem:)
Kata
11:30-as válaszolónak.Én hiszek a számok erejében:)Mivel horoszkópom skorpió a ezotéria sem áll távol tőlem.:)
Bár eddig az ezotériát és a babakérdést még nem kapcsoltam össze,azért a vonzás törvényét már próbáltam alkalmazni:)Eddig még nem sok sikerrel:(
Csatlakozhatok?:)
Én 7.-ére nem várom,nagyon izgulok.
Tünetekről nem beszélnék,babonás vagyok!:)
Már van egy két éves fiúnk,aki nagyon hamar sikerült.
Remélem a tesó sem várat!
Szorítsunk egymásnak!
Én 5-re nem várom. De sajna vannak menzesz tüneteim. Menzeszszerű görcs enyhe, mellfájdalom, fáradt vagyok nagyon.
Itt a görbém:
11:30-as válaszoló vagyok. Én is skorpió vagyok, úgyhogy én is hiszek az ezotériában. :)
Egy számmisztikus megnézte a születési dátumainkat a férjemmel és szerinte teljesen együtt rezgünk, és szerinte ez az évünk idális a gyermeknemzéshez. Márpedig novemberben mindkettőnknek születésnapja lesz. És ő is skorpió. :)
Drukkolok, hogy mindenkinek sikerüljön.
Fogine:Szorítok neked is:)
Az én fiam is elsőre sikerült.
11:48:A görcsök és a fáradtság még babára is utalhat.Szerinte még ne add fel.
13:20-asI gen lehet baba elég biztató tünetek:)Sok sikert!
Skorpiók hajrá:):):)
Kedves Kérdező!
Nagyon aranyos vagy,köszönöm szépen.
Megy vissza is!:)
Kedves "11:56"-os:):)
Nagyon tetszett a cikk:)Ebben az esős, szomorkás délután épp évnyitóra készülve(most lesz elsős a fiam:) )Jó volt egyet mosolyogni.
Én is azt gondolom, ha valamire úgy vágyunk mint a gyermek...ne mondja senki hogy ne gondoljuk rá.
épp tegnap mondtam a páromnak, hogy jobban örülnék a babának, mint az ötös lottónak:)Padig még csak 3. hónap...Mi lesz velem 1 év múlva?(remélem azért addig nem kell várnom)Az első hónapban annyira biztos voltam, hogy sikerül , hogy még "válogattam" is:) lányt szeretnék nagyon.Tehát peteérés előtt pár nappal...aztán második hónap..még mindig lányt..de már kezdtek kétségek gyötörni.Most pedig már mindegy hogy mi csak babám legyen.Nagyon szeretnék újra anya lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!