Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kivel izgulhatok együtt?...

Kivel izgulhatok együtt? Szeptember 8. -ra nem várom. Éreztek már valamit?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 09:47
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm, reménykedem:)

Kata

2010. aug. 31. 11:36
 12/57 A kérdező kommentje:

11:30-as válaszolónak.Én hiszek a számok erejében:)Mivel horoszkópom skorpió a ezotéria sem áll távol tőlem.:)

Bár eddig az ezotériát és a babakérdést még nem kapcsoltam össze,azért a vonzás törvényét már próbáltam alkalmazni:)Eddig még nem sok sikerrel:(

2010. aug. 31. 11:45
 13/57 anonim ***** válasza:
53%

Csatlakozhatok?:)

Én 7.-ére nem várom,nagyon izgulok.

Tünetekről nem beszélnék,babonás vagyok!:)

Már van egy két éves fiúnk,aki nagyon hamar sikerült.

Remélem a tesó sem várat!

Szorítsunk egymásnak!

2010. aug. 31. 11:48
 14/57 anonim ***** válasza:
53%

Én 5-re nem várom. De sajna vannak menzesz tüneteim. Menzeszszerű görcs enyhe, mellfájdalom, fáradt vagyok nagyon.

Itt a görbém:

[link]

2010. aug. 31. 11:48
 15/57 anonim ***** válasza:
53%

11:30-as válaszoló vagyok. Én is skorpió vagyok, úgyhogy én is hiszek az ezotériában. :)

Egy számmisztikus megnézte a születési dátumainkat a férjemmel és szerinte teljesen együtt rezgünk, és szerinte ez az évünk idális a gyermeknemzéshez. Márpedig novemberben mindkettőnknek születésnapja lesz. És ő is skorpió. :)

Drukkolok, hogy mindenkinek sikerüljön.

2010. aug. 31. 11:56
 16/57 anonim ***** válasza:
67%
Sziasztok! Én is szintén 9-re nem várom, de tudom, hogy meg fog majd jönni mert amikor terhes voltam akkor is meg jött! Csak két napos vérzéssel.Nekem úgy fájnak a melleim, mintha izomlázam lenne. Derekam a hátam le akar szakadni és néha bele szúr a méhembe meg a petefészkembe is illetve a hüvelyembe de azt nem mindig! Néha görcsölök. Ja és a havim az mindig rendszertelen! Szerintetek baba?
2010. aug. 31. 13:20
 17/57 A kérdező kommentje:

Fogine:Szorítok neked is:)

Az én fiam is elsőre sikerült.

11:48:A görcsök és a fáradtság még babára is utalhat.Szerinte még ne add fel.

13:20-asI gen lehet baba elég biztató tünetek:)Sok sikert!

Skorpiók hajrá:):):)

2010. aug. 31. 13:32
 18/57 anonim ***** válasza:
53%
11:56-os válaszoló vagyok. Találtam egy cikket. Nekem erőt adott, hogy nem csak én vagyok ilyen zizi, és, hogy ettől még sikerühet. Francba a világ legnagyobb ökörségével, hogy "ne görcsölj rajta, akkor majd összejön". Szerintem én pont ettől lettem görcsös. Amíg ezt nem hallottam, nem görcsöltem. De azóta azon görcsölök, hogy ne görcsöljek. Őrület... [link]
2010. aug. 31. 13:53
 19/57 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nagyon aranyos vagy,köszönöm szépen.

Megy vissza is!:)

2010. aug. 31. 14:27
 20/57 A kérdező kommentje:

Kedves "11:56"-os:):)

Nagyon tetszett a cikk:)Ebben az esős, szomorkás délután épp évnyitóra készülve(most lesz elsős a fiam:) )Jó volt egyet mosolyogni.

Én is azt gondolom, ha valamire úgy vágyunk mint a gyermek...ne mondja senki hogy ne gondoljuk rá.

épp tegnap mondtam a páromnak, hogy jobban örülnék a babának, mint az ötös lottónak:)Padig még csak 3. hónap...Mi lesz velem 1 év múlva?(remélem azért addig nem kell várnom)Az első hónapban annyira biztos voltam, hogy sikerül , hogy még "válogattam" is:) lányt szeretnék nagyon.Tehát peteérés előtt pár nappal...aztán második hónap..még mindig lányt..de már kezdtek kétségek gyötörni.Most pedig már mindegy hogy mi csak babám legyen.Nagyon szeretnék újra anya lenni.

2010. aug. 31. 15:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!