Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamak volt olyan tünet ami...

Kismamak volt olyan tünet ami már a nem várt előtt jelentkezett?

Figyelt kérdés
És ha igen mikor és mi?
2021. aug. 31. 10:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Engem iszonyatos, has görcs kapott el egyik nap, majdnem el is ajultam a közért kellős közepén, aztán folyamatosan puffadtam, fájt a gyomrom nagyon, fémes íz volt a számban és állandóan fájt a fejem. Érdekes mód, előző terhessegem szagerzekenyseggel és mellfajassal indult, most a, melleim csak a teszt után bő két héttel kezdtek picit erzekenyebbek lenni de még mindig nem vészes, szagokat pedig kb nem is érzem (nem, nem vagyok covidos) viszont minden reggel eldugult orral, tusszogve, kohogve ébredek.
2021. aug. 31. 11:42
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon erős mellfájdalom, már jóval a menstruáció előtt, de inkább hónalj alatt, nem a megszokott módon. Ezért is teszteltem :)
2021. aug. 31. 11:56
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
Magas testhő, ejjel felkeltem arra hogy kivert a víz, hidegrazas, nagyfokú faradtsagom volt, kis emelyges mar menzi elmaradasa előtt volt, enyhe pecsetelo barnazas menzesz korul, mellfajdalom
2021. aug. 31. 13:03
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Igen,volt. Menstruáció előtt 4 nappal kezdődtek.. először csak hányinger, aztán a szagokra lettem brutálisan érzékeny.. Másnap csináltam este egy Clear Blue easy tesztet és gyönyörű pozitív lett ! Azóta már 6+5 vagyok és minden egyre rosszabb 😂
2021. aug. 31. 15:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, pacsi, én in 6+5 és egyre rosszabb😂😂😂
2021. aug. 31. 15:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem!
2021. aug. 31. 15:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Kedves 15-os 14-es vagyok😁 Nálad is elkezdődött a folyamatos pisilés? Te is szoktál néha görcsölgetni? :/ Engem kicsit zavar, ezért holnap elmegyek orvoshoz hogy biztos minden rendben van-e😊 Te mikor tervezel menni?😊
2021. aug. 31. 16:37
 18/22 anonim ***** válasza:

Oh, én egész életemben pisilos voltam szóval fel se tűnik hogy ma is 13455x megyek 😂😂😂 de már teszt előtt ez volt.

Gorcsolni nem gorcsolok csak nagyon ritkan mióta magnéziumot szedek, csütörtök megyünk privát ultrahangra itt svedorszagban mert csak 7en repulunk haza, aztán megyek azon a héten az sztk rendelesre valamikor de oda párom nem jöhet be igy itt nezetunk egyet

2021. aug. 31. 16:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos a gyomrom fáj, amint hazaerek iratok rá ludeat. Ma legalább szerencsére nincs olyan durva napom mint az előző 5,végre kis nyugi 😂
2021. aug. 31. 16:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Forró voltam mint a kályha.
2021. aug. 31. 18:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!