Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamak volt olyan tünet ami...

Kismamak volt olyan tünet ami már a nem várt előtt jelentkezett?

Figyelt kérdés
És ha igen mikor és mi?
2021. aug. 31. 10:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
54%
Hasmenés, combfájdalom.
2021. aug. 31. 10:32
 2/22 anonim ***** válasza:
68%

Bő színtelen,szagtalan folyás, derékfájás, és keserű szájíz, szaglás intenzitás.

A bő folyás volt a legfurcsább, mert én menstruáció előtt barnázni szoktam.

2021. aug. 31. 10:45
 3/22 anonim ***** válasza:
68%
Állandó pisilés.
2021. aug. 31. 10:48
 4/22 anonim ***** válasza:
33%
Fájt a hajam.
2021. aug. 31. 10:53
 5/22 anonim ***** válasza:
68%

Én nagyon álmos és fáradt voltam, munka utàn aludtam vagy nagyon korán lefeküdtem aludni. Ráfogtam februárban a tavaszi fáradtságra :D

Viszont egy olyan étel látvànyától elkapott a hànyinger, amit egyébként szeretek.. akkor egyből vettem tesztet, ès pozitív lett!

Persze ez a kaja undor sokkal később jött nálam, mint tünet, de valamiért akkor majdnem elhánytam magam a kajától…

2021. aug. 31. 10:59
 6/22 anonim ***** válasza:
78%

Fáradt voltam nagyon.Egész nap aludtam volna.

Folyamatosan melegem volt,magas is volt a testhőmérsékletem.A pre menstruációs tünethez hasonlóan megduzzadtak a melleim,de most sokkal érzékenyebb volt,melltartót se volt kényelmes hordani.Fájt,érintésre is.Durva hangulat ingadozásaim voltak,többnyire a rossz irányba,nagyon haraptam mindenért.

Majd elmaradt a menstruáció egy héttel később.

2021. aug. 31. 11:06
 7/22 anonim ***** válasza:
61%
5 nappal nem várt előtt émelyegtem bevásárláskor, másnap megszédültem ebéd után úgy istenesen, délután halvány pozi lett a 10-es teszt. Mellette nagyon álmos voltam, de csak utólag tudom, hogy azért. Az émelygés nagyon feltűnő jel volt, hiszen az nem egy minden napi/havi jelenség.
2021. aug. 31. 11:16
 8/22 A kérdező kommentje:
Beagyazodast érezte valaki? Olvastam h alhasi szurkáló érzés lehetséges olyankor
2021. aug. 31. 11:21
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem,én nem éreztem egyik terhességnél sem.
2021. aug. 31. 11:23
 10/22 flora08 ***** válasza:
80%
Szurkált a hasam, korábban nem éreztem ilyet (lehet akkor ágyazódott be). Emellett nagyon fáradt voltam, (egy egész napot átaludtam volna), a teszt előtti napokban pedig farkaséhes 😀
2021. aug. 31. 11:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!