Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? El vagyok kesered...

Mi lehet ez? El vagyok keseredve. Kimaradt a pém?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit bonyolult a problémám, de remélem lesz aki válaszol. Nemrég volt egy petefészek műtétem. Utána késett a mensim majd egy hetet, így most lenne majd pém. De az eredeti mensihez képest a múlt szombaton lett volna. Én múlt pénteken csináltam egy lh tesztet és az halvány pozitív volt. A hőmet is mértem az folyamatosan 36,5-36,6 volt. Majd a hétévégén nagyon erős tojásfehérje nyákom volt. De hihetetlen erős és sok. Ilyen még nem volt. Együtt voltunk szombat vasárnap is. Sajnos több ovu tesztet nem tudtam csinálni és a hőmet se volt módom mérni csak ma reggel szintén 36,6 volt. Hétfő óta fájnak a petefészkeim. Tegnap voltam az orvosomnál. Aki megultrahangozott és mondta hogy a jobb petefészkemen van egy ciszta, de ez nem gond. Nem tudja megállapítani hogy volt-e pém vagy sem(pedig ezért mentem). Azt mondta úgy gondolja a ciszta a petémből ered ami enm tudott kijönni. A nyákom hétfőre elmúlt mintha elvágták volna.

Mivel jövő hónaptól mennék peteérés serkentő kúrára ezért az orvos inkább arról beszélt. De végül kinyögte ha mégis pé volt és sikerült a baba...

Szóval nem értem és nem tudom. Egy éve várok a bébire és jött egy csomó nőgyógyászati problémám az elmúlt időben.

Szerintetek?

2008. dec. 10. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem, ciszta okozza. AMit a dokid látott. Valószínű, hogy akart érni a pete, de nem tudott kijönni a tüszőből. Ebből lesz aztán a ciszta. Ilyenkor nem megy fel a hő sem, ami nálad is igaz!

Ha nem jön meg, amikor kellene, én visszamennék a dokihoz, hogy hozza meg gyógyszerrel, - azzal valószínű a ciszta is távozni fog, és akkor már a ciklus akárhányadik napján meg tudod kezdeni a stimulációt!

Ezen most már ne stresszelj külön, ha késik, tesztelj, és ha negatív, indíttatsd meg a vérzést, hogy haladjon előre az ügy!

Clostit fogsz kapni?

Hidd el, segíteni fog!

Én januárban kapom majd először, és nagyon reménykedem, hogy használ...

2008. dec. 10. 18:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Sok sikert Neked.
2008. dec. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!