Ki nem várja szeptember 2-re?
Figyelt kérdés
Éreztek már esetleg valami szokatlant? :)#teherbeesés #Nem várt menzesz
2021. aug. 25. 13:08
52/120 anonim válasza:
Pont nem erdekel mit hiszel 😌
53/120 AlexandraL22 válasza:
És ha megtartja akkor neked attól jobb? Esetleg jobban alszol? Ha kamu ha nem kamu az ő dolga mit csinál. Frusztrált vagy? Ne máson verd le!
54/120 anonim válasza:
Hát lányok én nem reménykedek.. a hőm eléggé alacsony.. szerintem nem ez az én hónapom.
Valaki holnap tesztel esetleg? 😊
55/120 A kérdező kommentje:
Na, kinél mi a helyzet? Hogy vagytok, csajok? :)
Nálam pms-nek semmi jele továbbra sem, ellenben a melleimhez nem lehet hozzáérni😅
2021. aug. 30. 08:27
56/120 anonim válasza:
Nekem tegnap volt a wc papiron vér azóta semmi viszont teszt negatív :(
57/120 anonim válasza:
Nekem megjön érzés ,de semmi tünet. Se mellfeszülés se szagérzékenység se SEMMI. nem tudom mire számítsak
Bár ,új hónap új esély😊 . 25ös teszt egyenlőre nega.
Kérdező a te tüneted viszont bíztató 😊😊😊😊
58/120 A kérdező kommentje:
Mikor kell megjönnie nektek? Amíg rendes vérzés nincs, addig nem szabad feladni!
2021. aug. 30. 08:40
59/120 anonim válasza:
Nekem rendszertelen de szerintem szept 1 - ig megkéne jönnie ,tegnap reggel volt egy nagyobb darabos de azóta semmi viszont teszt negatív szerintem ha terhes lennék mutatta volna már ,amugy tegnap reggel első vizeletből csináltam
60/120 anonim válasza:
Nekem péntekig. És szerintem megfog ,volt már egy kémiaim akkor ilyenkor már feszült a mellem és szédültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!