Ki nem várja szeptember 2-re?
#1es vagyok
Hát csajok nekem semmi tünet.. Se a mellem, se a hasam nem fáj mint szokott.. folyásom sincs
Gőzöm sincs hogy mikor teszteljek 🥺
Menaikor már ijenkor a melleim le szakadtak stb stb.. De semmi
Tegnap teszteltem 8dpon kivancsisagbol 25os tesztel. Persze hogy nega lett de nem is szamotottam pozira csak kivancsi voltam ez a teszt is szaradasi csikos e vagy sem. De nem
Tegnap homező.
Ma reggeli első vizelet 5 percen belül 9dpon halvány csikocska
Hát nem élem bele magam, hasam fájdogál meg a mellem, az orrom nekem is el van dugulva 😅
Tudsz tenni képet?? Szorítok neked és mindenkinek kívánom itt, hogy sikeresek legyenek. ❤
Nálunk párom is nagyon szeretné.. imádom hogy mindketten ugyanúgy vágyunk rá. Cuki mikor mindig kérdezget, "na, hogy vagy,valami
érzés? "😅🥰
25ös volt igen
Sajnos nincs meg a teszt ki dobtam a párom ne lássa meg lepi lenne neki😅 de leg közelebbit linkelem 😍🥰
Én egy percig sem bírnám titkolni ha sikerülne. Túl izgatott lennék ,valahogy tuti lebuknék. 😆
Szorítok és kiváncsian várom az eredményt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!