Ki nem várja szeptember 2-re?
#99es
Nekem azota sem jött
Tünetek vannak hányinger, szagundor 🤢😅 nem teszteltem mert tudom hogy lakik oda bent valakin🥰🥰
99#es
En ma teszteltem védőnő kérésére
Xepil.. Nem használtam még ijet
Tünet magas lett a cukrom 17.1 et mértek leg utobb, szédülök és a vérnyomásom is magasabb lett..
Te hogy érzed magad?? Te teszteltél azóta? Mikor mész dokihoz?
Én a mellfájdalmon kívül semmit nem érzek, néha feszül a méhem :)
21-én megyek dokihoz, addigra valószínűleg lesz szívhang is, védőnőt csak utána hívom :)
Nekem nem fáj a mellem...
Akkor kedves kerdező egy idősek vagyunk!!
Boldog baba várást!! 🥰
99#es vagyok
Hát mit is mondhatnék..
Ma 1 hete voltam dokinál mindent rendben talalt akkor voltam 5+5hetes.. 5.ik heten elmultak a tüneteim nagyon örültem
Erre 6ik héten vissza jöttek ez a borzalmas szédülés már munkába se tudok járni.. 🙄 2 nap és már 7 heteske vagyok 🥰
Annyira imádom már most hogy valami eszméletlen
Igaz ez a resze a terhességnek borzalmas, de meg éri 🙏❤️
4-5én megyek vissza dokihoz 🤗
Sziasztok!
Most járok a 9. hét közepén, némi émelygésen és mellfeszülésen kívül semmi bajom :) Mivel nem első baba, már most kezd picit kerekedni a hasam alja, egyre nehezebb titkolózni😁
#116 vagyok
Az nagyon szuper nagyon örülök neked és boldog babavárást 😍 alig várom hogy én is végre átélhessem ezt! 2 éve és 5 hónapja probálkozunk 😔
Sziasztok!
Ki hogy van? Mi most töltöttük a 31 hetet, eddig minden rendben, kisfiút várunk❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!