Van valaki aki mostanra "nem várja"? Kinek milyen tünete van esetleg? Megoszthatnánk "aggodalmainkat" :)
Én, hétvégére
Egyenlőre annyit érzek hogy a mensi előtti görcsök nincsenek, pedig előtte egy héttel már görcsölni szokott a hasam
Szia! Holnapra nem várom, egyelőre nincs tünet hogy jönne. Mai tesztem negativ sajnos, hőm leesett, szóval max a csodában bizhatok. 😂 Második baba,április óta próbálkozunk élesben, gyakorlatilag 1 éve nem vigyázunk annyira.
27N
A fiam becsuszott gyerek, szóval gőzöm sincs mi volt, meg már 10 éve volt. Volt egy másik terhessegem, vele sem figyeltem semmit elsőre osszejott, néhány nap késés után lett pozitív a teszt. Őt viszont elvesztettem.
Most krémes, mensi előtt száraz szoktam lenni általában, de erre nem adok annyira. Mindig kicsit más.
Sziasztok. Én 20.ára nem várom. 2.baba lenne. Nekem annyi a "tünetem" hogy szurkál görcsölget a hasam illetve nagyon megnőtt az étvágyam ami rám nem jellemző,illetve a sós ételeket kívánom nagyon
Krémes folyásom van néha..Nekem a menstruáció előtt nem szokott napokig görcsölgetni a hasam csak előző este mielőtt megjön illetve az édeset szoktam kívánni. Holnap reggel tervezek tesztelni predictor tesztel. Sok sikert kívánok nektek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!