Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináljak tesztet? Lehetek...

Csináljak tesztet? Lehetek terhes? 11 napja elfelejtettem be venni a fogamzásgátlóm. 2 nappal később vettem észre, így pótolni sem tudtam, de abban a kèt napban voltunk együtt a párommal. Most a szokott időben percre pontosan megjött

Figyelt kérdés
a megvonásos vérzésem. Ennek ellenére lehetek terhes? Vettem ovulációs tesztet amikor megláttam, hogy elfelejtettem, 2 napja full pozitív, erősebb a teszt csík, mint a kontroll
tegnap 22:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Ciklusom 19.napján nem vettem be
tegnap 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Lh teszt felesleges fogamzásgátló mellett ha jól tudom, ugyanis az bezavar mindenképp, nem reális. Inkább terhességi tesztet csinálj, az majd megmondja.

Mivel nem rendes vérzés van ilyenkor, én nem bíznék abban, hogy megjött azóta. És az is tény, hogy a szervezet csodákra képes, szóval igazából simán lehet baba a dologban, spirál mellett is estek már teherbe.

Csinálj egy hcg tesztet.

tegnap 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

De miert nem terhessegi tesztet csinalsz?

Lh tesztnek nincs ertelme most. Ha a hcg teszt negativ, nem vagy terhes.

tegnap 22:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Mert nézni akartam, hogy egy szem kihagyása miatt lesz-e peteérésem.
tegnap 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!