Missed ab után mindenkinek hosszabbak lettek a ciklusai? Eddig napra pontosan 28 naposak voltak, május óta 31 napra jön meg. Ez normális?
Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 15:43
1/3 anonim válasza:
Szia Szerintem az teljesen ok,semmi gond nincs vele.Nekem szülés után lettek 32 naposak a ciklusaim,elötte nekem is 28 napos volt.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem február végén volt missed ab-om, és nekem is a rendszeres 28 napos ciklusokból 30-32-35 naposok lettek. Most, 9 hónap után, novemberben állt vissza először 28 naposra, és lett az ovutesztem olyan egyértelmű és erős pozitív, mint a teherbeesésemkor. Úgy gondolom, amíg nem rendeződött a hormonháztartásom, nem is állt vissza a normális kerékvágásba a ciklusom. Türelem, kitartás, lehet, hogy neked még hamarabb is rendeződni fog! Sajnálom a történteket, de fel a fejjel!!!! Csak pozitívan!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :-)
2008. dec. 11. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!