Hogyan tereljem a gondolataimat?
Ovukor eggyütt voltam a párommal pont aznapra esett mikor haza jött.
Nagyon szeretnénk már egy kisbabát de edddig 2x ösze jött ami végül kémiai lett. Ezt a honapot fel adtam, viszont ma a bal petefészkemnél enyhe szurálkálásokat érzek. Nem is tudtam vagy gondoltam az aktuskor hogy pont aznap, csak ma reggel néztem a naptáramat. Most viszont már rá kattantam ismét alig birom kivárni hogy tesztelhessek. 10 nap van még a mensimig. Ki takaritottam, ki főztem, aztán azóta csak itt logok lesve ki mikor esett teherbe, mit érzett stb stb.. illetve neten olvasgatok Beágyazódásrol iletve esedékes napjairol.. Ne nézzetek hülyének légyszi 😅
Petefészek szurka ilyenkor normális, annyit jelent, megtörtént az ovu. Az ott maradt folyadék irritál, ezt hol jobban hol kevésbé érzi az ber. Terhesség esetén ez marad a méhlepény kifejlődéséig, 9-14.het, ha nem lesz terhesség, akkor pedig mensivel távozik. Így az egyoldali szurkát egész mensiig lehet érezni, sajnos terhességhez semmi köze.
Ettől független sok sikert, és próbáld magad valami mással lekötni, sorozat, utazás tervezés, bármi ami huzamosabb ideig leköt. Egyébként a sok sok olvasás soha nem árt, tájékozódni kell. Természetes, hogy minden érdekel. :) Én kb egy szülést levezetnék, a 7 év sikertelenség alatt annyit olvastam xD
Egy biztos, akkor lesz siker, amikor a legkevésbé számítasz rá :) a tünetek mindig becsapósak, mert semmiben sem térnek el a mensi jöttét jelzőtől.
Köszönöm szépen 🤗
7 év kib@szott hosszu. Azóta lett babo?
A szex után azoknak a sejteknek előbb fel kell úszniuk a petevezetékbe, azaz nem a petének kell előbb ott lennie, hanem a hímivarsejteknek.
A stressz viszont bizonyítottan csökkenti a csíra beágyazódásának esélyeit, úgyhogy gyere le a rákattanásról és élj úgy, mintha mindegy lenne neked, lesz-e még egy baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!