Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tereljem el a gondolataimat?

Hogy tereljem el a gondolataimat?

Figyelt kérdés

Egy ideje teljesen szét vagyok esve. A cytológiám szerint metapláziám van, gyulladás a méhnyakban; fél év múlva kell kontrollra visszamennem. Emellett csak gyógyszeres kezeléstől jött meg a menzeszem 2 hónap kimaradás után.

Mivel csak 24 múltam, és nem is állunk úgy, pár évig biztos nem lesz aktuális a gyerekvállalás. Mégis rá vagyok kattanva a témára, de úgy, hogy parázok, biztosan nem lesz majd gyerekem. Félek, hogy a metaplasiából meg majd idővel rák lesz, biztos ki fognak pakolni, stb. Már ott tartok, ha kisgyereket látok, bőgök.

Sajnos csak ront a helyzeten, hogy egy ideje munkanélküli vagyok, van időm agyalni. Remélhetőleg pár héten belül tanfolyamra fogok járni, de addig is úgy érzem, felőrlődöm.

Páromnak persze elmondtam ezeket, de nem nagyon tud segíteni, meg nem is akarok újra és újra panaszkodni sem neki, sem másnak.

Próbálok mással foglalkozni, de még alvás helyett is sokszor kesergek és sírok. Egész kamaszkoromban selejtes nőnek éreztem magam, és most ezek a nőgyógyászati gondok is mintha igazolnák ezt.

2013. máj. 10. 11:59
 1/2 Norb66 válasza:

Nem kell tőle félni. Az orvosok ezért vannak, hogy meggyógyítsanak, ők úgy fognak kontrollra küldeni/gyógyszert felírni/ellenőrizni, hogy meggyógyulj. Ha "komolyabb" bajod lenne, vagy nehéz lenne a gyógyulás stb. akkor úgy is kezelnének. és most is úgy kezelnek, hogy meggyógyulj, nem kell aggódni, csak egy kis időbe fog telni. ameddig jársz orvoshoz, nem lesz baj.

Egyébként, ha selejtes nő lennél nem lenne párod... Gondolkozz már egy kicsit... ez már hiszti, és nem aggódás.

Fel a fejjel, közel sincs semmi sem veszve.

2013. máj. 15. 10:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a gond, nem vagyok meggyőződve róla, hogy az orvos megfelelően kezel. Magánhoz kéne menni, ugyanakkor visszatart, hogy félek, mit mondana az...
2013. máj. 15. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!