Hogy tereljem el a gondolataimat a szülésről? Segítene egyáltalán?
Figyelt kérdés
21-re voltan kiírva, de még semmi jele a szülésnek, se fájás, semmi. Kezdek türelmetlen lenni. Azt mondják, hogy talán segít, ha egyáltalán nem gondolok a szülésre stb ... Azért közel 41 hetesen jó lenne már túl lenni rajta
40+5 hkm
2017. márc. 26. 18:33
1/4 anonim válasza:
Ha van energiád akkor sétálj egy nagyot a friss levegőn és utána legyetek együtt a férjeddel!Szülés indító lehet!Sokaknak bejött!:)
2/4 anonim válasza:
Jó kérdés, én nem tudtam nem gondolni rá. NST-n pl elsírtam magam az újszülöttek láttán, hogy a kisfiam meg miért nem akar kibújni. (Hétvégi napon a szülészeten volt NST). Igaz pár nappal a kiírt után, de csak beindult magától a szülés.
3/4 A kérdező kommentje:
Sétálgatni van energiám szerencsére, főleg, hogy van egy aktív kutyusunk, akivel napi szinten kell is a mozgás :) viszont a szexhez túl sok ambíciót nem érzek :/
Mindegy, egyszer majd csak kibújik
2017. márc. 27. 12:01
4/4 anonim válasza:
2 nap mulva ugyis inditjak, nem hagyjak tovabb. De ilyenkor ha bemesz a korhazba, es azt mondod ugy erzed jon, vagy hogy rosszul vagy,akkor befektetnek es meginditjak. Amugy is inditani fogjak valoszinuleg szoval akar most is bemehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!