Látogatási tilalom alatti szülésről tapasztalat?
Milyen volt szülés után a szeretteitek nélkül? Nem volt rossz 3 napig szinte teljesen egyedül? Apuka hogy viselte, hogy nem láthatja a babát?
Erre a hétre vagyok kiírva, és félek attól, hogy egyedül kell végigcsinálnom
Bocsi az offért.
Kanyaró miatt van tilalom?
Azért szerencsére ma már vannak erre is megoldások. Okostelefon + skype videó hívás.
Személytelen, de biztosan együtt fogtok pityeregni ha legalább így találkozni tud a család és láthatják a gyönyörűséget! :)
Sajnálom nagyon, de a 3 nap úgy is arról szól, hogy minél előb haza tudjatok menni :) Kitartást!
(Esetleg nézz utána, hogy kb meddig szoktak tartani az ilyen karanténok.. Mennyi idő szokott lenni a lefolyása az előző eseteknél)
Valami hasonló megoldást tervezünk. De azért így mégis más.
Sajnos addig tart, amíg az összes kanyaró gyanús eset el nem tűnik . Az pedig nem a napokban fog bekövetkezni :(
Nekunk nem volt tilalom, de nem akartam, hogy bejojjenek! Olyan korhaz volt ahol csak uvegen keresztul lathattak amugy is. Vizesedtem, rosszul voltam, egyedul akartam lenni par napig. Igy is bejott neha a ferjem meg egy csomo rokon, de mindig rosszkor jottek. Vagy etettem, vagy pelenkaztam, vagy pihentem. Aztan jottek, allandoan csongott a telefonom, ugralni kellett a gyerekkel. Uveges ajto mogott mutathattam meg csak, szoval nem volt nagy elmeny. En siman kibirtam volna ha nem latogatnak!
Nem kell egyedul vegigcsinalnod, orvosok, szakemberek kozott leszel ejjel nappal! Minden kerdesedre valaszolnak, vigyaznak a babara is. Jobb helyen nem lehetnel ezekben a napokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!