Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyíregyházán szült valaki...

Nyíregyházán szült valaki mostanság, miota látogatási tilalom van?

Figyelt kérdés
Nem lehet fel senki valoban? A babákat sem mutatják meg a rokonoknak? 10-ére vagyok kiírva. Vajon mire számíthatok? Nem jöhet fel senki hozzám? Még egy kérdés! Császáros és sima szülés után hány napra engedtek haza?

2017. jan. 2. 21:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én nem ott szültem,de pont másnap,mikor mentünk haza,hírdettek látogatási tilalmat.Ez azt jelentette,hogy csak annak jöhetett fel látógatója,aki ment haza,de az a hozzátartozó sem jöhetett be az osztályra,hanem előtte az előtérben kellett várakoznia.Ha látogatási tilalom van,azt komolyan veszik.Ha ez egész kórházban az van,akkor már a főbejáratnál visszafordítják az embert.
2017. jan. 3. 08:22
 2/19 A kérdező kommentje:
Szia! Itt csak a szülészst és a gyerek osztály van lezárva. Nem hiszem hogy feloldják mire szülök. Nagyon sok a beteg. Többek között én is. Nem is tudom hogy lesz a szülés. Nem tudok egy honapja meggyógyulni.
2017. jan. 3. 15:19
 3/19 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Miújság? Hogy van a tilalom? Megszületett a pici? :)
2017. jan. 15. 18:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen itt vagyok a szülészeten! 😊 Elvileg nem szuünt meg. De az emeletre bárki feljöhet. Senkit nem küldenek le.
2017. jan. 15. 20:44
 5/19 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszod! Gratulálok! Minden rendben? Hogy ment a szülés? :)
2017. jan. 16. 10:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Minden rendben. Várom hogy haza engedjenek minket. Császárral szültem mint az elsőt is. De most sokkal könyebb. Tejem is van bőven. 😊
2017. jan. 16. 10:54
 7/19 anonim ***** válasza:
És mennyire rossz a császár utáni pár nap? Bocsi, ha untatlak, de nagyon aggódom, nekem harmadik babám, az első kettő simán született, de hármaska faros még mindig, 34 hetes vagyok. Ki csinálta a műtétet? Én annyira félek, még imádkozom, hogy forduljon...
2017. jan. 16. 13:19
 8/19 A kérdező kommentje:
Nekem második császár ez. De sokkal könyebb mint az első. Ezt Felföldi Robert csinálta. Debnagyon jo most. Nagyon hamar felépültem. Majd irok még csak kel pici
2017. jan. 17. 14:21
 9/19 A kérdező kommentje:
Van aki nagyon rosszul viseli a császárt, eléggé tud fájni. Az elsővel én nagyon szenvedte de most sokkal könyebb! Ha császár lesz inkább ne Menj babás szobába! Ha majd csak burod magad akkor kérd ki a babádat! De még simán befordulhat a babád!!
2017. jan. 17. 19:12
 10/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Bízom benne, hogy ezúttal sem lesz császár! Jó egészséget nektek! :)
2017. jan. 18. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!