Szült valaki mostanában Nyíregyházán?
Szia! Gratulálok a babához!
Köszi a válaszod!
Azt tudod- e esetleg, hogy ha sikerül 3 ágyas szobába mennem aakkor tényleg ott kell legyen velem a baba. És vinni kell pellust meg ami kell a babának, hogy el tudjam látni. Állitólag így van.
Van már egy gyerkőcöm. 4,5született. Akkor még nem volt muszáj be vinnem magaamhoz. Császárral szültem és nagyon fájt a vágás akkor.magamat is alig tudtam ellátni.
Jah és ami a legjobban érdekel! A c-eket összerakják a "fehérekkel" vagy igyekeznek külön rakni? Illetve minden kórteremhez jár külön mosdó, tisztálkodó helyiség? Hogy van ez??? Huuu teljesen kétségbe vagyok esve ha arra pár napra gondolok amit ott kell majd tölteni! :(
Utolsó voltam!
Köszi Nünü! Akkor nem kötelező magamhoz vinni a picit. A kisfiamat sem vittem mert egyszerűen nem birtam volna ellátni. Magamal elég volt. Na meg első baba. Azt sem tudtam mit csináljak velem
Mostmár tudnám de itthon meg nemigen lesz időm pihenni. Ezért nem akarom hogy a kórházban velem legyen.
Haza jövünk elég lesz a kettővel. Nagyon ugy néz ki hogy császáros leszek az előző miatt.
A c- eket Elvileg nem rakják össze a magyarokkal csak ha végképp nincs hely. Anno ezért haza is engedtek hamarabb mert olyan sok volt , hogy rakták az A oldalra is a 3 ágyasba őket. Ahol én is voltam. Pffff..... Nem szeretném szagolni őket vagy 5 napig.
Saját hálóingben pizsamában akkor sem lehetett . Ez valószínűleg nem változott sajnos.
Júliusban szültem, természetes úton, 4 napra engedtek haza (az elsőt 4 éve, akkor is ugyanígy volt).
Én válogatós vagyok, de a főtt kaját simán megettem, a reggeli+vacsi viszont egyhangú.
3 ágyasban voltam, ott nem divat, hogy veled van a baba, de persze kikérheted. A c-k a másik oldalon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!