Nyíregyházán szült valaki mostanság, miota látogatási tilalom van?
O akkor még maradjon csak egy kicsit! 😊
Köszönöm szépen! Ugy nagyjából igen! Még nem igazán szokta meg a kint létet. Mindig Estére akar ébren lenni ugy éjfélig. 😞 Ugy mint ahogy a pocakomba is csinálta. Nem tudtam töle aludni. De nagyon szépen fejlődik, rengeeteg tejem van. 540g-ál több miota haza jöttünk.
Én jol összeszedtem egy felfázást. 4keresztes volt a vizeletem. Majd elpusztultam. Vagyva katétertöl vagy az A oldalon voltam a 10-es szobában ahol nagyon hideg volt.
Szia! Megszületett s babám 28-án, 35+6 hetesen, csak nem húztuk ki 36-ig! De minden rendben vele :)
Én kínlódok, borzalmas volt a császár számomra!15 órát vajúdtam előtte!
Itt vagyok az A oldalon, hát most kb 35 fok van, meg lehet sülni. Én a szülöszonön+örzőben fáztan meg, végig ment az a klima vagy mi... Király, hogy még levegőt vennem is nehéz! Na de csak túl leszünk rajta harmatosan! :)) Veletek minden rendben?
Gratulálok! Kisfiú , kislány? Mennyi a súlya?
Miért lett végül császár? Az első két három nap kemény! Aztán jobb lesz!
Megy az a szar központi szellőző. Az a baj attol van olyan hideg.
Nekem van egy ötévesrm is. Mindketten otvarosak. 😞 a nagynak megy a hasa. Én kaptam gyógyszert már sokkal jobban vagyok.
Holnap megyünk a picivel először babakocsival. Tanácsadásra kell vinni.
Szoptatol? Lesz tejed? Gondolom még nemnagyon van.
Na kitartást és jo egészséget!
Köszi, kiscsaj lett,2300 g,jól van,nagyon ügyes,elég sokat eszik :)! Már van egy 6 éves kislányom, meg egy két éves fiucskám is. Ők is ilyen időben születtek,csak simán :)
Farfekvés miatt lett császár, pedig úgy volt sima szülés lesz! De nem vállalta végül be a dokim :(
Hát én már a negyedik napnál tartok, de még mindig fáj rendesen! Lehet csak én vagyok ilyen nyavalyás?! :D
Tejcsi kevéske van, de csak üvegből eszik, meg pótolni kell tápival.
Nektek pedig mielőbbi gyógyulást! Az ótvar elég makacs, kenjed sokat azzal a píros cuccal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!