Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy neveljek fel és tartsak...

Hogy neveljek fel és tartsak el minden segítség nélkül egy babát egyedül?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok terhesen..Nem szeretném se örökbeadni se abortuszra menni. Viszont kétségbe vagyok esve mi lesz így...

Más volt már ilyen helyzetben? Teljesen reménytelen? Tényleg nem lehet erre is megoldást találni, hogy mégis velem maradhasson a baba? 😔

Várom olyan anyukák válaszát akik ezen átmentek és van valami tanácsuk ők hogy csinálták..

Baba mellett nem fogok tudni dolgozni, anyagilag más nem támogat majd. Gyerek apja nincs jelen.. Végzettségem sincs amivel mondjuk otthonról tudnék dolgozni. Az lenne egyébként a legjobb, vmi otthoni laptopos munka, és akkor végig ott tudok lenni a babával..

Kérlek segítsetek 😔

Egy 25 éves 5 hetes terhes kismama..

2021. aug. 20. 23:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Megszülted?
2023. szept. 7. 00:59
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen. 16 honapos mar.
2023. szept. 7. 14:07
 23/25 anonim ***** válasza:
50%
Hogyan tartod el?
2023. szept. 11. 14:16
 24/25 anonim ***** válasza:
59%
Mi történt azóta?
ápr. 24. 21:23
 25/25 A kérdező kommentje:
Megtartottam, 2 éves már, jól vagyunk..
máj. 2. 14:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!