Júliusban volt sajnos egy vetélésem, amit műszeresen kellett befejezni. Az orvosom azt mondta, hogy 1 rendes menzeszt elég megvárnom és utána újra próbálkozhatunk. Vannak, akik próbálkoztak ilyen hamar és össze is jött nekik egyből a baba?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 20:18
11/21 anonim válasza:
Nekem pontosan 3 mensim volt a 4. már nem jött meg :D
8-as, és te mikor mész dokihoz?:D Én is 8.-án teszteltem pozit :D
12/21 anonim válasza:
Gratulálok 11es,8as vagyok 😁 Dokihoz csak a szeptember 7i héten mert akkor repülök haza svedorszagbol, de a vetélés miatt szeptember 2an megyek itt egy magánklinikara ultrahangra hogy lássuk minden rendben van e mert itt apa is ott lehet
13/21 anonim válasza:
Miujsag veletek azóta 11 és 8 kérdező ?
14/21 anonim válasza:
Huh hát én szeptemberben újra elvetéltem, azóta kivizsgáltattam magam, és most kaptunk zöld utat az újrapróbálkozásra, a kivizsgálások alatt kijött az alacsony progeszteron és a Leiden mutáció heterozigóta formája, ami miatt majd clexannal kell szúrnom magam pozi teszttől.
15/21 anonim válasza:
Ja bocsi, 11-es voltam ez lemaradt
16/21 anonim válasza:
Sajnálom :( de legalább meg van a probléma és most már biztosan minden rendben lesz :)
17/21 anonim válasza:
Igen reméljük :) Veled miújság?
18/21 anonim válasza:
Nekem három hete volt ugye a műtétem, várom hogy most meg jöjjön, aztán nem tudom hogy próbálkozzunk e egybol vagy vizsgaltassam ki magam magán úton, nem akarom meg egyszer át élni ezt a nincs szivhang nem fejlődik, plusz műtét dolgot :/
19/21 A kérdező kommentje:
Októberben nekem is lett újra egy pozitív tesztem, múlthéten már volt szívhang , most múltunk 7 hetesek. Egyből kaptam progeszteron pótlást is, bízok benne , hogy minden rendben lesz! Egész napos rosszulléteim vannak 🤢 hányás, émelygés, szédülés. De örülünk! Orvosom szerint ez jó jel, mert a nyári vetélésem előtt semmi ilyesmi tünetem nem volt!
2021. nov. 10. 17:15
20/21 anonim válasza:
Na akkor nagyon hamar terhes lettél a műtét után ez nagyon jo gratulálok, igen a rosszul lét tényleg nagyon jó jel az hogy meg van már szivhang szupeeeer nyugodj meg minden rendben lesz 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!