Szerintetek van ott halványan második csík?
2021. aug. 12. 21:33
21/38 anonim válasza:
Én az ilyen első tesztemmel pihengetek épp 35hetesen :) Drukkolok, de tény hogy még megjöhet neked. De van remény.
Akkor nekem is mindenki szinte negatívnak írta.
22/38 anonim válasza:
Ha a tegnapi predi pozitív lenne, tehát lenne hcg a szervezetében, akkor ma már virítania kellene a 2 csíknak.
23/38 anonim válasza:
Kedves utolsó , én úgy tanultam hogy a HCG 2 naponta duplázódik. Tehát ma még nem kéne virítson maximum egy leheletnyivel kéne jobban látszódjon. Ez attól is függ milyen tempóban emelkedik a HCG szintje. Ez egyénenként változó.
24/38 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A mai tesztem ugyan olyan lett, talán még halványabb is valamivel. Így elengedtem ezt a hónapot is, ha lenne baba a teszt nem ilyen lenne.
Koszonom a valaszaitokat :)
2021. aug. 13. 18:27
25/38 anonim válasza:
23as! Valóban kétnapnta duplázódik. De másfél év korai tesztelés után, ismerem ezt a tesztet. Reggel olyan volt, mint a kérdezőé, délután pedig egyértelmű 2 csíkom lett. Ebbőp gondom hogy a ma reggelinek összetéveszthetetlennek kellett volna lennie. De azóta írta is, hogy ugyanolyan a mai.
27/38 anonim válasza:
Szia kérdező! Ugyan olyannal teszteltél és reggeli elsőből?
28/38 A kérdező kommentje:
Ugyan olyannal de nem reggeli elsobol. Amíg nem jön meg addig van remény, úgy állok hozza
2021. aug. 14. 17:15
29/38 anonim válasza:
Szerintem ha nem reggeli elsőből csináltad, akkor így még van remény!
30/38 A kérdező kommentje:
Már faj a hasam és maszatolok
2021. aug. 14. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!