Volt esetleg valakinek a predictor tesztel úgy hogy időn túl halvànyan ott volt a második csík?
Figyelt kérdés
Mert én mensi előtt 4nappal csináltam meg és látom halvànyan a másik csîkot de időn túl jött ki de rózsaszínes..viszont a nemvárt napján ami 12én lett volna egy 25-ös tesztet csináltam és teljesen negatív de a menszeszem már 2napja késik..2020. dec. 14. 15:25
1/5 anonim válasza:
Idon tul nem nezegetunk tesztet. Csinalj ujat 10 es erzekenysegut.
2/5 anonim válasza:
Így nehéz véleményt mondani. Rakj fel képet róla a kepfeltoltes.comra
3/5 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy időn túl mi volt a teszten. De ha attól nyugodtabb vagy, csinálj holnap újra egy tesztet. Egyébként is ráértél volna 3 nap késésnél.
4/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom egyébként hogy ami időn túl ki jön második csík az csak száradási csak ugye az szürke ez pedig rózsaszín..csak mert nekem volt 16.hetesen egy vetélésem és ezért nem tudom hogy most ilyenkor mi is lehet,hogy a szervezetem
Moat hogyan reagál mert akkor 3nappal mensi előtt pozitivat teszteltem igaz halvány volt de ott volt..de csinálok majd egy másik tesztet még csak 2napja késik ugy hogy várok még egy picit mert lehet megjön.
2020. dec. 14. 20:47
5/5 anonim válasza:
Igen, volt sajnos. Nem volt akkor baba. Két hónapig ez ment, annyira vágytam rá.
Harmadikban összejött, és a teszt is majdnem azonnal jelezte.
A bizonytalanságra az idő és a digitális teszt a legjobb. ☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!