Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van ott halványan...

Szerintetek van ott halványan második csík?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ránéznétek a tesztre? Ti is látjátok vagy képzelődök?

[link]

[link]

[link]

2021. aug. 12. 21:33
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
26%

Nekem rózsaszínesnek tűnik a 2. halvány csík is. Az úgy tudom jót jelent, ha szürke lenne az szellemcsík/reagens helye.

Nekem a predictor 2 nappal a nemvárt előtt (12.dpo) halványabb volt, mint neked 4 nappal korábban. De biztos tényleg akkor lesz, ha már késik is :)

Nekem ma kellett volna, hogy megjöjjön. Van mindjárt megjön érzés és hányinger is, de én csak 3 nap késés után terveztem újabb tesztet csinálni, mert 2nap késés fér bele a ciklusomba :)

2021. aug. 12. 22:49
 12/38 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom az eddigi válaszokat ☺️
2021. aug. 13. 05:36
 13/38 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez igy meg negativ...
2021. aug. 13. 06:52
 14/38 anonim ***** válasza:
35%
Én látom, szerintem 1-2 nap múlva csinálj még egyet. Én is mensi előtt 4nappal teszteltem , bár az enyém erősebb lett. De én a Clear Blue-ra esküszöm , a digitálisra. Az 3 perc alatt kiírta hogy baba van, és nem is késett még akkor. Kicsit drága, de egyértelmű választ ad , és nemkell nézni a csíkocskákat hogy halvány vagy sem.
2021. aug. 13. 07:00
 15/38 anonim ***** válasza:
55%
Miért kell tesztelni nemvárt előtt???? Miért?????? Aztán sírtok ha megjön,stresszeltek és ez nehezíti meg!! Nem kifogás a sok év próbálkozás!
2021. aug. 13. 07:46
 16/38 anonim ***** válasza:
72%
Nem sírok ha megjön. Nyilván nem alaptalanul teszteltem. De az hogy egyből neki estek az embernek szerintem a legalja. Ez a portàl azért van hogy bárki bármit kérdezhessen. Ha valami nem tetszik tovább lehet görgetni, csak egy másodperc az egész. Vannak olyan nők akiknek különböző betegségei vannak , és nyilván örül egy halvány tesztnek is mert így biztos benne hogy teherbe tud esni. Nem egyből ócsárolni kell , hanem együtt érezni. De a mai nőkből hiányzik az empátia. Legalábbis itt a 90%-ból biztos!
2021. aug. 13. 07:53
 17/38 anonim ***** válasza:
80%

Ez nekem is elszomorító, ami itt megy mostanában.

Mindenkinek szíve joga akkor tesztelni, amikor csak akar. Én mindegyik gyermekemnél a 9.dpo-tól teszteltem és nem lettem lelki nyomorék, ha épp nem sikerült. Nyilván egy kimaradt mensi előtti halvány pozitív tesztre még senki nem fog elkezdeni babaholmikat vásárolni. Mindenki fel tudja mérni, hogy abból még bármi lehet.

2021. aug. 13. 08:40
 18/38 anonim ***** válasza:
79%

11-es voltam. Látom én is (mint mindenki) jól le lettem pontozva... Az, hogy leírtam a saját tapasztalatomat, hogy nekem ciklus későbbi napján még ennél is halványabb csík lett, de még mindig nem jött meg (2napja késik) biztos nagyon borzasztó lehet valakinek :D

Na meg biztos teszt akkor lesz ha késik is... bár még ugye tudjuk, az sem feltétlenül biztos...

Nem vagyok amúgy korai tesztelő, csak ha most sem jött össze, akkor 3-5. napi vérvételre készülök és kíváncsiságból csináltam 12.dpo-n hátha reménykedhetek, hogy nem is kell mennem... Most is kibírom, sőt várom igazából mikor jön meg, annyira halvány volt a predictorom

2021. aug. 13. 08:59
 19/38 anonim ***** válasza:
92%
Zero.
2021. aug. 13. 11:54
 20/38 anonim ***** válasza:
82%
Oke én értem, hogy akartok gyereket de én is azt mondom, nő létetekre tudnotok kéne,hogy a terhesség első jele a menstruáció kimaradása. Fel sem fogjátok mennyit árthat az ,ha aztán megjön és szomorkodtok ezen.Mi értelme?? Nem lesztek attól terhesek mert előre tesztelgettek. Felhábododhattok ezen,de akkor is baromság
2021. aug. 13. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!