Van ott valami, de amíg nem késik a menzesz, nyugodtan veheted semminek.
2021. aug. 12. 21:38
2/38 anonim válasza:
Én ezt nem mondanám pozitivnak. Látom mire gondolsz,de az szerintem csak a reagens helye.
Késik már?
2021. aug. 12. 21:39
3/38 anonim válasza:
Szerintem pozitív lesz csak még túl korai. Drukkolok!
2021. aug. 12. 21:42
4/38 anonim válasza:
Ha van csík akkor van HCG a szervezetedben, tehát vmi van, így lehet reménykedni, de ha ez még korai teszt akkor inkább még ne éld bele magad, előfordulhat, hogy kémiai terhesség, tehát összejöttek a dolgok de vmi probléma miatt nem marad meg és egy pár napos késéssel kiürül a mensivel.
Természetesen nagyon drukkolok és nem ijesztgetni akarlak, csak tapasztalat, hogyha nem éled bele nagyon magad akkor nem fog olyan rosszul esni, ha vmi történik.
2021. aug. 12. 21:47
5/38 anonim válasza:
Nem akarok károgni,nem azért írom,de ez így még negatív.Valami mintha lenne,de vagy korán teszteltél,vagy nem vagy terhes.Próbáld pár nap múlva.Nem baj,ha nem egyforma erős a 2csík,de ha van baba, akkor egyértelmű lesz,nem kell nagyítóval keresni.Szorítok azért!
2021. aug. 12. 22:09
6/38 A kérdező kommentje:
2,5 év próbálkozás után és 9 kémiai után maga lenne a csoda ha most baba lenne.
Pcosem van, az nehezíti a helyzetet
2021. aug. 12. 22:18
7/38 A kérdező kommentje:
Még nem késik. 3-4 napom van addig
2021. aug. 12. 22:19
8/38 anonim válasza:
Szerintem van. És mindig van remény, nekünk 5,5 év után fogant meg az első gyerkőc. 😊 Drukkolok!
2021. aug. 12. 22:34
9/38 anonim válasza:
De ha időben tesztelnél, a kémiai terhességeket észre se kell, hogy vedd. Csak rágörcsölsz így, persze, hogy nehezebb a teherbeesés is. A pcos-re pedig orvosi előírások, és minden rendben lesz. Mozgás+egészséges étrend segíti a teherbeesést. Egészséges, stresszmentes szervezetbe szívesebben jön a baba :)
2021. aug. 12. 22:42
10/38 anonim válasza:
Ez így negatív még. Ennél sokkal erősebb csíkkal is megjött...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!