Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napja késik, ilyen a tesztem...

4 napja késik, ilyen a tesztem. Ez pozitív lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 11. 17:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
14%
Csak a személyeskedés. Az is egy szint, csak máshogy alacsony. De legalább megmagyarázza a magatartást. 😘
2021. aug. 13. 08:11
 32/34 anonim ***** válasza:
39%

Nézd, "leboszorkányozhatsz" itt mindenkit. Én csak a saját véleményemet tudom elmondani "boszorkányként". Engem nem érdekel, ha valaki idő előtt tesztel és tölti fel ide a negatív vagy halvány tesztjeit. Megértem, hogy sokan el vannak keseredve, és a leghalványabb csíkos tesztet is meg akarják mutatni, mert nem biztosak az eredményben. És én olyankor próbálok is segíteni. Főleg, hogy tapasztaltam én is magamon, milyen több sikertelen terhesség után a dpo-kat számolni és remegni, hogy végre tesztelhessek. Mások szemében meg tudom, hogy ez a szánalmas. De amikor valaki 4 nap késésnél felrak egy tök egyértelműen pozitív tesztet, aztán játssza a hülyét, az szerintem még szánalmasabb. Mert meg lehet ezt másképp is fogalmazni. Csak szimplán őszintén leírni, hogy "basszus pozitív a tesztem és most még nincs kivel örülnöm, ezért felrakom ide, mert annyira boldog vagyok, hogy valakinek muszáj megmutatnom." És szerencsére nem az irigység beszél belőlem.

Nem hiszem, hogy védőügyvéd kell a kérdező mellé, mert vagy szimplán buta vagy tényleg ennyire szánalmas ember, aki előadja, hogy még életében nem látott terhességi tesztet és nyilván használati utasítás sem járt mellé...

2021. aug. 13. 09:16
 33/34 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem verseny. Gáz ez is meg az is. Egyiknek sem jár több együttérzés. Neked sem. Más is, köztük én is vártam évekig. Mégsem lettem olyan megkeseredett, hogy mást rugdossak. Nem kell magyarázni a bizonyítványt. Szemetek vagytok vele, ennyi. Legalább önkritika legyen. Én is írtam neki, hogy érdemesebb úgy megfogalmazni, hogy még nem örülhet neki nyilvánosan, de végre. Attól még rugdosni a másikat.. Hát, nem tudom, hogy neked hogy esett volna, ha ilyen stílusban vágják az arcodba pl a kétesélyes tesztnél, hogy negatív. De én itt befejeztem. Úgysem leszünk egy véleményen. Viszont megvan nekem is a sajátom. Rólad már sajnos egy kicsit rosszabb, mert ez, hogy te azért érzed magad feljogosítva a szemétkedésre, mert te meg a korán tesztelő voltál, meg vesztettél el sajnos.. Gratulálok.
2021. aug. 13. 12:07
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
Látom megértetted a lényeget, szöveg értelmezés 5-ös.🤦‍♀️😂
2021. aug. 13. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!