Nézd, "leboszorkányozhatsz" itt mindenkit. Én csak a saját véleményemet tudom elmondani "boszorkányként". Engem nem érdekel, ha valaki idő előtt tesztel és tölti fel ide a negatív vagy halvány tesztjeit. Megértem, hogy sokan el vannak keseredve, és a leghalványabb csíkos tesztet is meg akarják mutatni, mert nem biztosak az eredményben. És én olyankor próbálok is segíteni. Főleg, hogy tapasztaltam én is magamon, milyen több sikertelen terhesség után a dpo-kat számolni és remegni, hogy végre tesztelhessek. Mások szemében meg tudom, hogy ez a szánalmas. De amikor valaki 4 nap késésnél felrak egy tök egyértelműen pozitív tesztet, aztán játssza a hülyét, az szerintem még szánalmasabb. Mert meg lehet ezt másképp is fogalmazni. Csak szimplán őszintén leírni, hogy "basszus pozitív a tesztem és most még nincs kivel örülnöm, ezért felrakom ide, mert annyira boldog vagyok, hogy valakinek muszáj megmutatnom." És szerencsére nem az irigység beszél belőlem.
Nem hiszem, hogy védőügyvéd kell a kérdező mellé, mert vagy szimplán buta vagy tényleg ennyire szánalmas ember, aki előadja, hogy még életében nem látott terhességi tesztet és nyilván használati utasítás sem járt mellé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!