Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napja késik, ilyen a tesztem...

4 napja késik, ilyen a tesztem. Ez pozitív lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 11. 17:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%

Komolyan ehhez segítség kell? Egy full erős pozitív teszt leolvasásához? Ráadásul 4 nap késés mellett?

hú bammeg.. 🤦‍♀️ Mi lesz veled..

2021. aug. 11. 18:25
 12/34 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen kérdéseknek semmi értelme. Nyilván te is látod a 2 csíkot és tudod, hogy mit jelent. Nem kell a hülyét játszani. Most nyilván majd jön a "jaj én éveket vártam a gyerekre, többször vetéltem, stb" kifogás. Nekem is nehezen jött össze, de azért egy teszt leolvasása ment közönség nélkül is.
2021. aug. 11. 18:45
 13/34 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, nem tudom, hogy tisztában vagy-e azzal, hogy ezt a kategóriát olvassa sok olyan nő is, akik teherbeesési problémával küzdenek, így itt nem illik álcázni a gratuláltatást. Az tök más, ha úgy írod, hogy el sem hiszed, annyira örülsz, muszáj megosztanod az örömöd, mert még nem publikus. Nem mellesleg sokan a frusztrációt is itt élik ki, tehát akkor is belekötnek. Ha azt mondod, hogy az ég kék és a fű zöld, akkor jön valaki, aki megmagyarázza, hogy nem az, mert ő látott már rózsaszín eget és sárga füvet. Ami ugye igaz, de nettó kötekedés. Na. Így állj itt a dolgokhoz. Amúgy gratulálok!🥳
2021. aug. 11. 19:07
 14/34 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó: Nem próbálkozom jelenleg teherbeeséssel, de azért egy ilyen kérdés engem is felcsesz. Nem értem, hogy egy terhességi teszt leolvasása miért okoz akkora problémát, hogy kérdést kelljen róla kiírni.
2021. aug. 11. 20:09
 15/34 anonim ***** válasza:
46%
Hát ennél nagyobb problémád ne legyen, minthogy felcsesz egy kérdés, amit nem is kötelező megválaszolni. Te a frusztrációt kiélő vagy?
2021. aug. 11. 20:36
 16/34 A kérdező kommentje:

En felettem egy kérdést mivel életemben először teszteltem és láttam terhessegi tesztet. Mivel gőzöm nem volt hogy milyen erősségű csikoknak kell lennie igy mertem megkerdezni hogy esetleg ki milyennek látja a tesztem, mivel a második csikocska nem olyan erős mint az első. Nem értem itt néhány emberből kifröcsögő felhabaradasat. Ha frusztralja egy mások altali pozitív teszt látványa akkor ne böngésszen ilyen oldalakon.

Maradok Tisztelettel! N.

2021. aug. 11. 21:11
 17/34 anonim ***** válasza:
58%
Ott van a használati utasítás, nem? Le van írva tisztán benne minden. Hihetetlen, hogy egyeseknek még ehhez is a gyakorikérdések kell.
2021. aug. 11. 21:16
 18/34 A kérdező kommentje:
Hát látod! Javaslom az oldal elhagyását ha ennyire felidegesit!
2021. aug. 11. 21:18
 19/34 anonim ***** válasza:
75%
Jaj, engem aztán nem idegesítesz fel🙂 csak nem értem a dolgot.
2021. aug. 11. 21:22
 20/34 A kérdező kommentje:
Aham... 😄😂
2021. aug. 12. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!