21/34 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha ilyen buta vagy, hogy egy tetsz értelemzése is gondot okoz, akkor inkább várj még azzal a gyerekvállalással..
Hagyjuk ezt a "most láttam először tesztet" szöveget. Egy tini is képes leolvasni..
22/34 A kérdező kommentje:
Jol van, ugy lesz!
2021. aug. 12. 08:10
23/34 anonim válasza:
Na de kérdező. ! Ha most láttál először terhességi tesztet akkor honnan tudod, hogy csikoknak kell lennie ? :D vagy képek alapján ezt össze tudtad hozni ? :) igazából kicsit szánalmas, hogy még te akarod hülyének nézni a népet! Ha most láttal vna először tesztet akkor hidd el nem itt lennél most. :) na de akkor itt a gratulációd. GRATULÁLOK!! BOLDOG BABAVARAST. :)
24/34 anonim válasza:
Még a férfiak is tudják hogy 2 csík=terhesség.
25/34 anonim válasza:
Igen utolsó. Ez így van. Nem tudom a kérdező most vagy unatkozik vagy tényleg ennyire buta. Nos első gyerek lesz neki. Csomó olyan.dologgal fog találkozni amivel.eddig nem. Tele lesz majd vele a gyakori :D
26/34 anonim válasza:
Aki ennyire buta, annak egy zacskós leves elkészítése is komoly feladat lehet. Szegény gyerek😂
27/34 anonim válasza:
Ügyesen kifröcsögtétek magatokat, nektek is jár a gratuláció!
28/34 anonim válasza:
Na, megjött az önkéntes védőszent.
29/34 anonim válasza:
Ennyi boszorkány közé csak elférek, nem?
30/34 anonim válasza:
Boszorkány? :D ezeket azért írjuk tobben szerintem,hogy a kérdező vegye észre magát! Te csak azért véded mert valószínű teis egy értelmi szintén lehetsz vele. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!