Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha multhéten véreztem de csak...

Ha multhéten véreztem de csak 3 napig nem a szokásos volt. Ma tesztelnék már biztosat mutatna?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 09:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Menstruáció volt. Nem vagy terhes.
2021. aug. 11. 09:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha múlt héten menstruáltál, miből gondolod, hogy terhes vagy? Egyébként igen, már kimutatná.
2021. aug. 11. 09:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Már kimutatná.
2021. aug. 11. 09:45
 4/12 A kérdező kommentje:

A nem várt napján pozitivat teszteltem. Majd meg jött. El engedtem mondván hogy sajnos ez sem jött össze

Aztán a vérzésem sem volt olyan mint szokott lenni és nem tartott 5 napig sem. De nem is törődtem vele. Majd tegnap arra ébredtem iszonyatos hányinger majd szédülés és ez egész délután tartott még anyámat is ide rendeltem mivel gyerekek ithol. Aztán délután pihentem el mult, azt hittem a vérnyomásom szorakozik.. majd ma reggel már a kávémat sem tudtam meg inni undorodom tőle..

2021. aug. 11. 09:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már egyszer pozitív volt, akkor terhes vagy vagy voltál. Menj el inkább nőgyógyászhoz. Lehet, hogy progeszteron-hiányod van, azért véreztél, és ha nem vetéltél el (ami valószínűbb, ha nem volt bő és darabos a vérzés), akkor még menthető.
2021. aug. 11. 09:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Mára beszéltem le az idő pontot.

El is mentem már 8ra ott voltam.

Erre közli a doki ma nem lesz

2021. aug. 11. 09:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szép lassan csorgatod az infókat.
2021. aug. 11. 09:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz újabb tesztet?
2021. aug. 11. 10:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Akár méhen kívüli is lehetne , vagy csak progi hiány, vagy kémiai terhesség volt. Mindenesetre nyugis ember vagy, hogy azóta nem csináltál tesztet...
2021. aug. 11. 10:49
 10/12 A kérdező kommentje:

Ma tesztelek mindenképp

Nem vagyok nyugis ember mert sajnos márciusban már volt egy kémiaim igy annak tudtam be ezt is.

2021. aug. 11. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!