Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor tesztelnétek a helyemben?

Mikor tesztelnétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Elég hosszú lenne leírni mindent amire nem tudok választ adni magamnak, hátha valakinek van már ilyenben tapasztalata. Május 8án volt vetélésem (természetes), május 28-29 pozitív ovu tesztem (voltunk is együtt), rá pontosan 10 napra pár csepp rózsaszín vérzésem, 3 napra rá, vagyis ma nagyon kevés barna folyásom volt. Ti tesztelnétek? Ha igen, mikor? Van egyáltalán esély a terhességre? Vagy ezek mind a mensi tünetei? Vagy a vetélés miatt történik mindez? Van köztetek olyan aki barnázott mégis pozitívat tesztelt?
2021. jún. 11. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem egy spontán vetélés utáni ciklusban rögtön megint terhesség lett. Annál volt beágyazódási vérzésem (pár órát jött a barnás -rózsaszínes nyunya), rá kb 3 napra teszteltem, és pozitív lett. Azon kívül nekem nem volt barnázás. Én lehet, hogy még várnék a helyedben pár napot, hogy mi lesz ebből a barnázásból. Vagy tesztelj, és ha pozitív, akkor egyből menj a nőgyógyászhoz, hátha rendel el progeszteron pótlást.
2021. jún. 11. 22:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, várom még, hétfőn tesztelek, addig lehet megjön, bár soha nem barnáztam mensi előtt.
2021. jún. 12. 06:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt is lehet mondom, hogy biztosra mész és nézel egy tesztet most. Én sem barnáztam soha, így furán néznék én is a helyedben. Van olyan viszont, aki menszi helyett barnázgatott ilyenkor. Ezek közül kétféle embert ismerek. Olyat akinek kellett progeszteronpótlás, és olyat akinek nem. (Utóbbi a menszi helyetti barnázgatás miatt 10 hetesen realizálta, hogy babát vár.)
2021. jún. 12. 10:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ma véreztem is, szerintem megjött :( csak furcsa, hogy semmilyen mensi tünetem nincs és nem is volt (hasfájás, duzzadt mellek)
2021. jún. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!