Ha úgy gondolom, hogy március 1-én volt a beágyazódás és március 11-én kellett volna megjönnie akkor már nem kellene erős pozitívat tesztelnek?
13-án csináltam normál 25-ös teszteltem gyenge pozitív lett. Aztan 14-én clear blueval az meg ki is írt szépen,h pozitív 1-2 hetes.
De mivel a kisördög itt motoszkal teszteltem máig minden nap csak nem erősödött. Persze ma egy újabb clear blue a nap közepén most negatív, de a reggeli meg gyenge pozitív volt a normál tesztcsíkos.
Tudom,h bolondság ennyit pörögni rajta, de valaki adjon valami tanácsot,h mit tegyek? Nyugodjak meg várják hétvégéig mire már több mint 1 hetet késik? Normális,h nem erősödik a csík?
Minden nap le kell írni hogy a 2 csík pozitív, tökmindegy milyen erős a második csík. Ha van 2 csík, van hcg amire reagál a teszt. Hogy milyen mértékben tud elszíneződni, azt a teszt egyéni tulajdonsága határozza meg.
Ezért ha már 40 tesztet kell csinálni, érdemes ugyanazt a típust használni, de egy bizonyos erősségen túl nem fog változni a csík.
Ez a teszttől függ... van ami akkor is "halvány pozi" amikor max. Elszineződését nyújtja.
Tesztelj mégegy clear blue-t reggeli vizeletből és ha pozitív kérj időpontot dokihoz 2- 3 hét múlva.
Ha negatív akkor még 2 napot adj neki aztán engedd el, ez kémiai.
Nekem a kimaradt mensi után 3 nappal már 2-3 hetet írt ki. Ha nálad maradt az 1-2 ennyi idő után is, sajnos nem sikerült.
Nekem akkor volt hasonló, mikor üres maradt a petezsák.
Mondjuk 1csík akkor sem lett, csak iszonyú halvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!