Terhes voltam vagy sem? Mért mondta ezt a nőgyógyász?
Csináltam 2 tesztet ami pozítiv volt kezdtem örülni, hogy végre sikerült a baba rá pár napra teljesen más okból össze vesztem az anyósommal de úgy, hogy nagyon remegtem rosszul voltam nem tudtam meg nyugodni csak sírtam aznap meg is jött a menszeszem vagyis annak hittem de nem tartott tovább 2 napnál ezért csináltam még 2 tesztet ami úgyanúgy pozitív lett nagyon megijedtem röktön elmentem a dokihoz ő annyit mondott nem tudja mért mutat pozítivat a teszt ha meg jött a menszeszem akkor nincs semmi gond mondtam neki, hogy csak 2 napig tartott a szabályos 5 nap helyett és teljesen más volt inkább élén rozsaszin pirosas színe volt, viszont elküldött egy Béta hcg vérvételre amire nem mentem el mert azt mondta a doki fölösleges szerintetek ez normális volt, hogy ilyen választ kaptam? Vagy mégis mi történhetett mért volt 4 tesztem is pozitív?
Keresni fogok mindenképp egy másik nőgyógyászt mert nagyon kellemetlenül éreztem magam, hogy feltettem egy kérdést és nem tudott válaszolni és ami történt még mindig bennem van nem tudom mért történt ez. Ez 2 héttel ezelött történt.
Helyesírási hibákért elnézést kérek.
25/N
Butaság volt a béta hcg tesztre nem elmenni, hiába mondta a doki, hogy felesleges. A vérzés lehetett normális is, és lehetsz attól még terhes.
Ha ez 2 hete volt, azóta csináltál újabb tesztet? Erősödött/halványodott az akkorihoz képest?
Én mindenképp elmennék rövid időn belül egy másik orvoshoz, egy újabb teszt után.
Azóta véreztél? Azóta csináltál még tesztet? Vagy voltál másik dokinál?
De nem értem, ha elküldött vérvételre, akkor miért nem mentél el?
Mindenképpen menj orvoshoz, ha azota is van pozi teszted.
Azóta újra megjött ismét 2 napig tartott kevés vérzésem volt. Nem mertem azóta tesztet csinálni mióta voltam a dokinál azóta azt érzem, hogy én vagyok a hibás mert fel tettem neki egy egyszerű kérdést.
Röviden ez mind 1 hónapja történt késett egy hetet rá 1 hétre kaptam csak időpontot majd rá egy hétremost legutóbb megjött de megint kevesebb vérzésem volt és már össze vagyok zavarodva nem tudom mi történt. Nőgyógyászhoz is félek már menni, mert ezek után nem merek meg kérdezni semmit mert félek, hogy ismét nem kapok választ a kérdéseimere.
Elsőkörben buta voltál, hogy nem mentél el a vérvételre.
Másodszor lehetett csak pecsételés, mert előfordul, hogy a test emlékszik mikor kellene megjönnie.
Harmadrészt lehetett egy elpattant hajszálér is, esetleges hematoma, sárgatest elégtelenség. De az idegesség is.
Én bizony elmennék mégegyszer másik orvoshoz.
Igaz látni nem biztos hogy fog bármit is, de elküldhet egy újabb vérvételre.
Miért érzed a kérdèseid miatt butának magad?
Menj másik orvoshoz, akinél magabiztos vagy!
Ha volt időpontod akkor nem is értem miért nem mentèl el a vérvételre.
Tesztelj ismét, és ha pozi, menj el újra orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!