Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh teszt inkább reggel?

Lh teszt inkább reggel?

Figyelt kérdés
Ha lh tesztelek reggel, akkor mindig erősebb az eredmény mint délután vagy este. Miért lehet ez, illetve probléma e ha én a reggeli lh tesztre alapozok?

2021. aug. 5. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet azért erősebb, mert tovább tartod vissza a pisit, azaz koncentráltabb a vizeleted reggel, mint délután, este. de minden napszakban más az lh mennyisége, általában amúgy ha jól tudom a délutánit szokták javasolni.

de nem hinném hogy az gond lenne, ha a reggelire alapozol

2021. aug. 5. 08:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem probléma. Lehet este többet iszol a teszt előtt vagy nem tartottad vissza a pisit egy kis időre, reggel pedig koncentráltabb a vizelet. Nálam is volt olyan, hogy este negatív volt a teszt, másnap reggel már pozitív. Általában délután magasabb az lh, de ez nem jelenti azt, hogy ez minden nőnél így van. Nekem például a hcg tesztek is mindig délután voltak erősebbek, nem reggel. Lehet neked reggel van több lh a szervezetedben.
2021. aug. 5. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Néha nekem is erősebb délelőtt, mint délután. Semmit nem számít, a testünk nem gép.
2021. aug. 5. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyforma erősségű volt mindkettő, mondjuk reggel nem az első vizeletből teszteltem.
2021. aug. 5. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!