Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hamis lehet a teszt eredmenyem...

Hamis lehet a teszt eredmenyem? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Van egy negatív terhessegi tesztem amit még múlt hónapban csináltam. Kivancsisagbol teszteltem vele megint, tudom hogy hülyeség... de az agybaj nagy baj tudom🙈😂Ugyebár a HCG hormontol jelenik meg a 2. csík rajta. 4nap van még a menstruaciomig erre kb fel perc mulva kijott egy halvány rózsaszín masodik csík a teszten😂 Ha nincs HCG a vizeletemben akkkr létezik hogy hamisan jott ki a masodik csík? 🙈😀
2021. aug. 3. 13:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Én az ilyeneket (nega teszt, használt betét/tampon) a kukába dobom. De ahogy érzed.

Azért nem lehet, mert ezek a tesztek nem így működnek. Ha eláztatid, akkor is van hogy látsz ott 2 csíkot. Attól még nem leszel terhes (csak annyira ostoba h egy ilyen egyszerű feladat elvégzésére is alkalmatlan vagy)

2021. aug. 3. 14:38
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem hogy marad meg csak úgy egy teszt, amit már lepisiltél... a kíváncsiságod megértem, vannak akik mindent kipróbálnak, viszont én is úgy gondolom, hogy ezek a reagensek idővel inaktiválódnak, főleg ha egyszer már nedvesség érte őket. De csinálj egy új tesztet is, kíváncsi vagyok az eredményre.
2021. aug. 3. 14:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Most beszoltal, sírok 👏😏
2021. aug. 3. 14:42
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

Én is az olyen embereken mint te 😅

Nevetséges 🤣

2021. aug. 3. 14:52
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

5#

besírtam 😂🙌

2021. aug. 3. 15:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Most már csináljál olyat is, amit nem őrizgettél pisisen egy hónapig a szekrényben, hanem újonnan veszed ki a csomagolásból.
2021. aug. 3. 16:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem mutat valos eredményt az tuti,de ahelyett h.itt vitatkozol,már mentél volna és vettél volna egy új tesztet.
2021. aug. 3. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Na erre kivancsi leszek😅
2021. aug. 3. 22:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a negatív tesztet úgy hajítom ki a kukába, mint a huzat! Nem még használom egyszer... Inkább vegyél újat, az a biztos...1 hónap után nem hinném, hogy pontos eredményt mutat az.
2021. aug. 4. 07:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!