A barátom nem hajlandó fellelőséget vállalni a hibánkért. Mit tegyek?
Mindig is óvszerrel védekeztünk, de most kitalálta hogy ne használjunk és majd ha érzi hogy elmegy kiveszi. Nem nagyon akartam bele menni, de végül mégis bele mentem amit már nagyon bánok. Már egy hete késett, amikor csináltam egy tesztet és pozitív lett. Hatalmas kétségbeesés lett úrrá rajtam, most mi lesz, mit csinálok. Végül elmondtam neki hogy megtörtént a baj, és mondta hogy vetessük el.
Anyáékra nem számíthatok, kb le se szarnak, apám nem is velünk él. Anyának elmondtam, ő is azt mondta hogy vetessem el, de az abortuszra pénzt nem ad. Oké, megkérdeztem a barátomat. Azt mondta hogy ez miattam van, ő nem fizeti ki. Mondtam hogy csak a felét kéne, de nem. Ez az én fellelőségem. Üzeneteimre nem válaszol, telefont nem veszi fel, mindenhol letilott. Nem tudom mit csináljak.
ma 19:33!
Szó nem volt arról, hogy fel akarná nevelni. Arra keresi a megoldást, hogy el tudja vetetni.
Ha nincs pénze és senki nem segít, akkor meg kell szülnie a gyereket, mert magából nem tudja kiszedni.
Ha ezt a helyzetet és a következményeket felvázolja az anyjának és a csávónak, az nem zsarolás... odamegy és elmondja mivel jár ha nem tudja elvetetni a gyereket. Ez nem zsarolás, hanem max figyelemfelhívás egy problémára.
Zsarolás az lenne, ha lenne pénze, de azt mondaná, hogy megtartom a gyereket ha nem fizetitek ki.
De itt nem ez a helyzet, hanem az, hogy ha senki nem segít, akkor mindenki megszívja.
(azt nem tudom h a gyámügy tényleg kötelezheti-e a szülőket az összeg kifizetésére, ezt érdemes lenne kideríteni, mert akkor ez lesz a megoldás)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!