Ez a teszt hibás lehet?
6-os illetve 7-es vagyok!
Gratulálok neked! En most töltöttem be a 27 hetet. Hogy érzed magad?
Gratulálok én is 😊
Hat hazudnek ha azt mondanam, hogy a top on vagyok de egyebkent par aprosag (szemeremcsont fajdalom, nehezebb legzes, folyton nyomja a holyagom 😅...stb) kivetelevel minden rendben 😊
Es te?
Sajnos nálunk most derült ki a napokban, hogy rejtélyes módon osszeszedtem egy Hepatitis E fertőzés ami terhesség alatt nagyon veszélyes lehet. Úgyhogy most orvosról orvosra járok és bízunk abban, hogy nem tartozunk a 20%-ba akinek rosszul végződik.
Nem is gondoltam volna, mert csak egy kis láb és kezfej viszketessel indult.
Ettől eltekintve minden rendben. Két héttel nagyobb súlyúnak mondják a kislányomat. Nagyon várjuk már, hogy a karunkban tartsuk.
Igen, tökéletesen! Rettenetes volt a várakozás mire túl voltunk a Hepatitis fertőzésen. Nagyon kis aktív baba. 33 hetes vagyok a baba súlya 4 héttel nagyobb 2980g. 🤦♀️ 😊
Veled mizujs?
Szuper, hala istennek 🤗
En penteken toltom a 34. Hetet, hetfon doki. Ugy hogy most nem tudom mekkora a torpink, de eleg aktiv ugy hogy biztos jol erzi magat 🥰
Nagyon varjuk mar ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!