Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a teszt hibás lehet?

Ez a teszt hibás lehet?

Figyelt kérdés

#Hibasteszt
2021. aug. 1. 08:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
19%
Ha a negatív tesztet csináltad később akkor nagy valoszinuseggel meg fog jönni a menstruaciod mert ez egy kemiai teehesseg volt!
2021. aug. 1. 09:29
 12/38 anonim ***** válasza:
0%

Ha baj lenne a hcg nem csökken napról napra annyit hogy azt lásd a teszten.

Nekem vetélés után is volt hcg.m,nem jelent semmit.

Doki mondta hogyha 1000 alá megy a hcg akkor fog elindulni a vetélés,és így is lett.

Tehát vetéltem miközben 1000 közeli volt a hcg.m,ha tesztet csinálok akkor full pozitív lett volna.

Ráadásul több mint 2 hét alatt ment le 3000ről 1000 alá.

2021. aug. 1. 09:32
 13/38 anonim ***** válasza:
76%
Én a 6-ossal értek egyet. A pozitív tesztjei érzékenyebbek. De jó lenne tudni mennyivel a nemvárt előtt vagy, vagy késik e már?
2021. aug. 1. 09:52
 14/38 A kérdező kommentje:
13as kesik 2 napja
2021. aug. 1. 11:05
 15/38 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Én a helyedben csinálnék még. Mindkét fajtából. És az előzőkhöz mérném hogy erősödik e vagy sem.
2021. aug. 1. 12:57
 16/38 anonim ***** válasza:
Aggodalom esetén én is inkább a vérvételt javaslom, mert aki nagyon parás azt a tesztek nem fogják megnyugtatni. Nekem volt, hogy másnap reggeli teszt halványabb lett, mint az előző nap délutáni sokadik vizeletből. Totózhattam volna még egy ideig, hogy mi van. Egy vérvétel sem kerül többe, mint a napi szintű tesztelés és gyors, az eredmény megbízható. Kétszer ajánlott menni 48-72 órán belül, ott látszani fog emelkedik-e. Szerintem sokkal ártalmasabb napokig ezen aggódni és teszteket hasonlítgatni meg képeket feltolni és másokra hagyatkozni. Sok sikert neked!
2021. aug. 1. 13:11
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
Én is meg csinálnék egy 30-40 darabot.
2021. aug. 1. 13:43
 18/38 anonim ***** válasza:

12es

Dehogyisnem csokken a hcg annyit!!! Nekem egyik nap pozitív volt masik nap meg mar full negatív es ra 2 napra meg is jött.

2021. aug. 1. 15:05
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
nem vagy terhes kérdező
2021. aug. 1. 15:06
 20/38 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem értem mi a fæszomert kérdezed meg ha utána visszaírkálsz, hogy de - dee - deee.

Vannak aki szerint nem vagy terhes, van aki szerint az vagy, van aki szerint még kellene tesztelni, van aki szerint meg már ezt se kellett volna megcsinalni. Számodra mi a helyes válasz, mit vársz? Vagy miért kell akkor lepontozni a válaszokat?

2021. aug. 1. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!