Hibás a teszt? A kontroll csík nagyon halvány...
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 17:29
3/11 anonim válasza:
Nem hibás csak terhes vagy! Gratulálok 🙂
4/11 anonim válasza:
Nem tök mindegy, mennyire halvány a másik csík? Ez egy pozitív teszt.
6/11 anonim válasza:
Ez egész erős pozitívnak mondható :) teljesen egyértelmű.. Szívből gratulálok!
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Annyira régóta várunk rá, hogy még a tesztnek is alig hiszem el. 🙈☺️❤️
2020. nov. 24. 18:22
8/11 anonim válasza:
Gyönyörű pozitív teszt. Gratulálok, boldog babavárást! 😊
9/11 anonim válasza:
Ez egyértelmű pozitív!!!😁Gratulálok!!
Szabad tudni mióta várjátok és spontán sikerült vagy esetleg orvoshoz is kellett fordulnotok?
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) olyan 2 éve. Jártunk dokihoz, páromnál minden oké. Nekem PCO, enyhe IR, pajzsmirigy alulműködés, alacsony progeszteron. Ezekre kaptam gyógyszert. Peteeres elvileg volt. Múlt hónapban voltam ultrahangos átjárhatósági vizsgálaton és terminált együttlét, Ovitrelle injekcióval. Nem tudom melyik segített, de nagyon boldog vagyok. Remélem egészséges kisbaba születik belőle 🙏❤️. A következő az inszeminácio lett volna.
2020. nov. 25. 06:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!