Ez a teszt hibás lehet?
Figyelt kérdés
#Hibasteszt
2021. aug. 1. 08:06
21/38 anonim válasza:
Engem is lepontozott mert mertem reálisan látni. Nem vagy terhes, hidd el. Meg fog jönni. Nagyon rossz ha cssalodsz, emésztgesd.
22/38 A kérdező kommentje:
Nagyon okosok vagytok en nem pontoztam le senkit..🤣🤣
2021. aug. 1. 22:50
25/38 anonim válasza:
Na gyertek negativos vészmadarak, hol vagytok??? 🦅🐒
Gratulálok Kerdező!
26/38 A kérdező kommentje:
Nyilvan tenyleg hibas volt a teszt, en csak azt kerdeztem, mert nekem sose volt eddig hibas tesztem nem tudom az hol hibas, vagy milyen az..
Köszönöm 🥰
2021. aug. 2. 10:02
27/38 anonim válasza:
13-as vagyok. Nem biztos hogy hibás volt. A predi 10-es érzékenységű a másik meg gondolom 25-ös lehet. Nem is ismerem azt a fajtát.
28/38 A kérdező kommentje:
10est ir a dobozon, Dm es
Azert vettem, de beparaztatott.. azert mentem el ma venni megint olyat hogy lassam az milyen. De most jo lett
Also x epil 25 os tesztcsik :)
2021. aug. 2. 11:56
29/38 anonim válasza:
Ja azt nem ismertem akkor tényleg hibás volt. Lényeg hogy most már tudod hogy baba van😊
30/38 anonim válasza:
16-os vagyok, gratulálok és minden jót kívánok neked! 🤞🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!