Menzesz elott nincs pms tunet annak akinek sikerült a teherbeeses. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Gondolok itt derekfajasra, mellfajasra, hasgorcsokre stb.2021. júl. 31. 08:33
1/12 anonim válasza:
nem igaz. ezért is nehéz sokszor megállapítani, hogy sikerült e vagy sem, mert pms tünetek lehetnek. van akinek van, van akinek nincs
2/12 A kérdező kommentje:
Ismerősöm ezzel jön mindig hogy ha erzem hogy meg fog jönni akkor az a hónap mar tuti sikertelen.
2021. júl. 31. 08:38
4/12 anonim válasza:
Nekem sose volt “meg fog jönni” érzésem. Sőt mikor teherbe estem se volt semmi “tünetem” a 6 hét közepéig.
5/12 anonim válasza:
Fiammal voltak, lányommal nem voltak 🤷♀️
6/12 anonim válasza:
Elsőnél ugyanolyan pms tüneteim voltak, mint szoktak lenni, sőt meg akar jönni érzésem is. Másodiknál szinte semmi, csak enyhe hasi görcs, de az is csak elvétve 1-2 napig.
7/12 anonim válasza:
Ugyanúgy fájt a mellem mikor pozitívat teszteltem, mint mensi előtt.
8/12 anonim válasza:
Én biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, pontosan ugyanazt éreztem (annyi, hogy a mellem fájt, ami előtte nem kimondottan volt nálam pms tünet), de mivel mindig napra pontos, így egy nap késésnél már tudtam, mi a helyzet és pozitív is lett a teszt.
9/12 anonim válasza:
Nem igaz. Menzikimaradas utan 4 hettel is azt hittem,hogy meg fog jonni,csak kesik. Vegig pms tuneteket produkaltam. (Azert nem teszteltem hamarabb,mert hormonproblemam miatt elofordult evente 1x kb,hogy kimaradt teljesen a mensim az adott honapban.)
10/12 A kérdező kommentje:
Es a mellfajdalom is lehet olyankor ugyanúgy mint menzi előtt szokott?
2021. júl. 31. 16:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!