Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik napot érdemes kihagyni...

Melyik napot érdemes kihagyni peteérés közelében?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasni, hogy nem jó az sem, ha minden nap próbálkozunk, inkább kétnaponta kellene a spermák miatt. Igényünk szerencsére megvan a mindennapos szexre is, de múlt hónapban sem sikerült, pedig elvileg jó volt az időzítés, Lh teszteket is végeztem. Nagyon szeretnénk ha most már összejönne a baba, de tudjuk, hogy ez nem kívánságműsor. Csak ha a termékeny napok közül nem tudom eldönteni melyik napot lenne célszerű kihagyni, hiszen előre nem tudom melyik nap lesz pozitív az ovu teszt.

2021. júl. 21. 14:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít melyik napot hagyod ki ha kétnaponta együtt vagytok. A spermiumok 2-3napig, de akár ennél több napig is élnek. Mi is 2 naponta voltunk együtt, mindkét babánál. Van már egy fiúnk, most kislányt várunk 31+5hkm.
2021. júl. 21. 14:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért 2 naponta az ovu előtti napok teljesen jók, kb tudod mikor lesz ovu. 3 nappal ovu előtt lettem terhes. Ha 2 naponta sexeltek akkor ha nincs baj párhónap és össze fog jönni.
2021. júl. 21. 14:52
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell kihagyni, ha úgy esik jól. Én a legfrissebb írásokban azt olvastam, hogy annál jobb a sperma minősége, illetve az életképes hímivarsejtek mennyisége, minél sűrűbben ... khm, frissül :)

Mi minden nap új katonákat küldtünk a harcmezőre az ovulációm környékén, és kettőből kétszer bejött.

2021. júl. 21. 15:04
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
Szexeljetek amikor kívánjátok egymást. Miért kéne kihagyni? Csak q gyerek miatt vagytok együtt?!
2021. júl. 21. 15:20
 5/17 anonim ***** válasza:
27%
Előtte legyen egy hét teljes szünet.
2021. júl. 21. 15:37
 6/17 anonim ***** válasza:
54%
Ez a 2 naponta dolog szerintem akkora egy baromság. Jól nézünk már ki hogy azért nem esik valaki teherbe mert túl sokat szexel.
2021. júl. 21. 16:06
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

Ha nem értesz hozzá, nem kell írni.

Egyrészt a férfiakat túl lehet terhelni, akkor csökken a sperma mennyisége és minősége is.

Másrészt van egy olyan is, hogy ha szünet van, akkor pedig nő mindkettő (max. egy hétig).

Az egy hét szünet ezért tesz jót előtte.

2021. júl. 21. 16:19
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

Mi is figyeltünk a 2 naponta együttlétre,terhes is lettem majd elvetéltem.

Most megint próbálkozunk,naponta voltunk együtt ovu előtt,alatt,után.

10 nap és kiderül :)

2021. júl. 21. 18:26
 9/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem hinném, hogy ezen múlik, mi próbáltuk mindenféle verzióban, ahogy kijött és volt kedv. Amikor sikerült, peteérés elött 2,3,4 nappal voltunk együtt tehát mindennap, majd egy nap kimaradt és megint a peteérés napján.
2021. júl. 21. 18:34
 10/17 anonim ***** válasza:
63%
Miért te professzor vagy, szerinted, te meg értesz hozzá? :D van erre valami bizonyítékod hogy ez így is van, vagy csak a femina.hu-ról szedted ki eme fantasztikus eszmefuttatásod? Hány gyereket hoztál össze ezzel a módszerrel? Ja semennyit, sejtettem.
2021. júl. 21. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!