Akik Lh csúcs idején voltak együtt a párjával, fiú vagy lány lett?
Nyilván 50-50%, de én azokra lennék kíváncsi, akik pontosan nézik az ovulációjukat.
Tudom ez a kérdés. Czeizer féle módszerre hajaz. Csak olvastam, hogy ez az elmélet abból áll, hogy ha pont peteéréskor van együtt a pár akkor fiú lesz. Na most akkor pontosan hogy is van? Ez az Lh csúcsot jelentené, vagy az azt kövező 12-32 órát, tehát amikor a tüsző megreped?
Félreértés ne essen, mindegy nekem, hogy fiú vagy lány lesz, most amúgyis azon vagyunk a párommal, hogy sikerüljön és egészséges legyen.😅
De azért mégis hajt a kíváncsiság, hogy utólag visszagondolva kinek hogy sikerült (természetesen aki nyomon követte az egész ciklus át, együttlétet stb.)
Sejtettem, hogy megoszlanak majd a tapasztalatok, de úgy vettem észre, hogy nagyjából tényleg működik az elmélet.
Köszönöm a válaszokat 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!