Ki mennyi ideje volt együtt a párjával, amikor jött a baba?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 21:18
3/21 anonim válasza:
9 éve
De ez nem releváns.
Én 15 voltam mikor összejöttünk ő 17.
Más 30 evésen tálalja meg a párját és 2 év után babát szeretnének más 19 évesen 2hónap után teherbe esik.
4/21 anonim válasza:
A kapcsolatunk 3. napján estem teherbe, majdnem 8 évnél tartunk
5/21 anonim válasza:
6 éve, 4 éve házasok. De nem ennyit próbálkoztunk. Azonnal összejött, mikor szerettük volna. (Csak azért írom, mert nem tudom pontosan mire megy ki a kérdés, hogy mikor szerettük volna, vagy ténylegesen mikor sikerült).
6/21 anonim válasza:
Majdnem 9 éve :) mindkettem 17 évesek voltunk, amikor egymásbagabalyodtunk. Most vagyunk 26 évesek és 8 hós a babánk:)
8/21 anonim válasza:
én 18, ő 21 volt, amikor megismerkedtünk/összejöttünk, 8 évvel később született meg az első kislányunk, 1,5 évvel az esküvő után (5 hónap próbálkozás után).
9/21 anonim válasza:
8 éve voltunk együtt, 6 éve házasok. Az esküvőnk után egyből szerettünk volna babát, így alakult sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!