Kinek volt már úgy hogy az ovu teszt nem mutatott pozitivitást, de mégis volt peteérése és baba is lett belőle?
Milyen erősségűt használsz?
Nekem a 20-25 alig erősödött a 15 jól látható +, már lehet kapni 10 est is.
25 használtam volt, hogy egész hóba fehér maradt, szaladtam dokihoz uhán követtük, szépen látszott van ovum, akkor váltottam érzékenyebbre.
Gábriel 30mlu/ml.
Nem igazán értek hozzá, most vagyok az első tesztelő hónapban 14.cn. Csak furcsállom hogy egyáltalán nem erősödik, pedig már jelentkeznek az ovu előtti tünetek😟
De lehet hogy kipróbálom majd egy másik fajtát.
A dokival még egy picit várok, addig próbálkozunk a babóval.
Örülök neki hogy azért még így is még adatik a csoda, hogy a teszt nem mutatja ki, köszönöm szépen a válaszokat! 😊
Köszike a segítséget utolsó 🙂
Ma elkezdett erősödni, 2 fajta tesztet is csináltam, hátha megindult valami, kíváncsi vagyok a holnapra
Tudom, a délutáni órákban kellene tesztelni, de már a legelső is délelőtt csináltam és hát már most úgy folytattam a többit is.(nam igazán olvastam ennek utána, majd csak később) De a következő ciklusban már délutánonként fogok tesztelni.
8 vagyok én amikor alig erősödött reggeli elsőből csináltam, duhből😁 szép pozitív lett, gondoltam úgy sem számít mert reggeli.
De számított, akkor sikerült a fiam aki már 2 is elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!