Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12. dpo-n 10-es erősségű...

12. dpo-n 10-es erősségű negatív teszt. Van még esély?

Figyelt kérdés
Ovulációs teszttel tudom pontosan a peteérésemet, rá 7 napra 1 csepp vér jött, beágyazódásnak gondoltam. Péntekre nem várom, a melleim megduzzadva és érzékenyek, néha émelygek is. Icipici enyhe görcsöléseket is érzek, de nem úgy, mint mensi előtt. Az érdekelne, hogy volt-e valaki, akinek ilyen korán még nem mutatta ki, de később baba lett :)
2021. júl. 14. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos peteérés mellett sok esély nincsen, de amíg nem jön meg, még bármi lehet. Nekem ugyanígy biztos peteérés mellett már a 11. dpon nem első vizeletből egyértelműen pozitív volt a Facelle.
2021. júl. 14. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem amikor baba volt, 11. Dpo-n már mutatta. Lehet neked másképp van, később ágyazódott be stb, kitartás! 🙂
2021. júl. 14. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Ugyanígy negatív tesztem volt nemvárt előtt két nappal mint neked.. Most másfél éves :)
2021. júl. 14. 13:59
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. most 28 naposak a ciklusaim, de az első gyerekemnél még nem volt rendszeres, akkor csak 1,5 hét késés után csináltam, így sajnos nem tudom nála kimutatta volna-e ilyen korán. akkor csak 1x próbálkoztunk így biztos voltam a napban is, most elég sokszor igyekeztünk összehozni a tesót, talán későbbi együttlétből fogant :)
2021. júl. 14. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a beágyazódási vérzés után 3 napra halvány pozitív volt a 10-es, nem első vizeletből. De lehet, hogy csak később fogant neked.
2021. júl. 14. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!