Vajon sikerült eredményes időpontot elcsípnünk?
A héten tegnap és tegnap előtt voltunk együtt a párommal. A ciklus.hu szerint holnap van ovum., viszont tegnap előtt negatív lett az ovuteszt, a tegnapi pozitív, ma ismét negatív. Tehát úgy néz ki, téved a ciklus.hu. Ennek tükrében, mit gondoltok, sikerült elcsípni a legeredményesebb időpontot? Illetve nektek hány napig volt pozitív az ovutesztjeitek?
Köszönöm!
az ovuláció a menses első napjától számított kb 14.napon van.ilyenkor is tanácsos reggel csinálni és ne akarjátok görcsösen mert annál nehezebben jön össze
sok siker 32 heteskm
azért tudom,h akkor van mert laporoszkopiát csináltak és a doki úgy számolta mikor kell csinálni a beavatkozást.amúgy nekem se napra pontosan jött meg soha/az elmúlt 10 évben soha/.az utolsó 2 héttel elöbb jött meg.de hallottam olyat is h van második ovu néha ami a menses elött pár nappal van,ugyhogy sztem ne az ovu tesztekre hagyatkozzatok.csináljátok ha akarjátok!össze fog jönni!
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!