Hogyan használtátok az ovu tesztet a nem meghatározására? Eredményes lett? Melyik tesztet alkalmaztátok?
Itt a gyakorin olvastam,hogy a baba nemének meghatározására is használta valaki.Kérlek írjatok tapasztalatokat,trükköket.
Szeretnénk a kisfiunk mellé egy kislányt is,ha sikerülne.
Nagyon köszönöm mindenki segítségét!
Szia..én sehogy sem:) de azt mondják, hogy tüszőrepedés előtti napokban kell együtt lennetek..ha a ciklus.hu-n vezeted a hődet, vagy csak ha beírod a mensid napjait, akkor lesz ott olyan táblázat, hogy fiú, lány..és rózsaszínnel jelöli azokat a napokat amikor lányka foganhat , lilával amikor kétesélyes, és kékkel ha kisfiú..azután ott van még a kínai fogantatás naptár nekem visszamenőleg megnéztem mit jósolt..fiút és fiú is lett az első:) plussz ott van a Jónás naptár..is..azután ott van a hüvelyöblítés is..de szerintem ezek csak véletlenek ,te is tudod, hogy a férfin múlik csak, hogy lány lesz vagy fiú..itt egy doki válaszol egy a tiédhez hasonló kérdésre..kukk meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!