Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet könnyen teherbe...

Hogyan lehet könnyen teherbe esni?

Figyelt kérdés

Úgy értem,van valami étrend vagy hasonló ami “megkönnyíti”?

Gyógyszert nem szeretnék szedni!

2021. júl. 14. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Sokat kell szexelni. Más recept nincsen.
2021. júl. 14. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Kiszakad a gumi véletlenül. Szinte minden ide író tini így esik teherbe elsőre. Egy próbát megér.
2021. júl. 14. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

Puffasztó ételeket kerüld, mert az megnehezíti. Úgy értem kinek van kedve fingározás közben szexelni.

Bár én az egészséges étkezés szószólója vagyok, de úgy gondolom, hogy amíg nem okozott valakinél komoly egészségkárosodást a sok fruktóz- meg kukoricaszirup például, addig könnyen teherbe fog esni. Ha van valami konkrét problémád, akkor van értelme kipróbálni egy normális étrendre való áttérést.

2021. júl. 14. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Védekezni kell, legalàbbis minden abortuszra menő védekezés mellett lett terhes.
2021. júl. 14. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasznaljatok ovszert, kozben szakitsatok ki! Nagyon nagyon sokan igy esnek teherbe!

Amugy etrend konkretan nincs.

Esetleg ereteti mehpempo jotekony lehet meg a szex. ;-)

2021. júl. 14. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!