Van itt valaki, aki rövidebb luteálissal is könnyen teherbe esett?
A ciklusaim évek óta 27 naposak. Szinte mindig pontos, a legnagyobb eltérés eddig 3 nap volt. A nyákom mindig rendben, akkor volt, amikor kb tudtam, hogy most kiözépidőben vagyok, de nem figyeltem különösebben.
Most viszont komolyabban elkezdtünk foglalkozni a családalapítással a férjemmel, ezért még mielőtt belevágtunk volna, csináltam egy hőmérőzős teszt hónapot, hogy jobban megismerjem magam. Ez viszont elbizonytalaníott. A Fertility szerint nem is középidőben volt ovum, akkor amikor a legtöbb, legnyúlósabb volt a nyákom, hanem később, viszont ma időre már elkezdődött a menzeszemm rózsaszín folyással. De így ma még csak a 11. dpo-n vagyok.
Volt valaki így? 11 nap is elég egy sikeres beágyazódáshoz vajon? Femibaby vitamint kezdtem el szedni még, és márciusban már élesben megy, csak nem tudom mennyi sikerrel..
Ez a februári görgém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!