Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 szem xanaxot ha beveszek...

1 szem xanaxot ha beveszek temetés előtt rontja a teherbeeses esélyét abban a hónapban?

Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon sajnálom. :(
2021. júl. 13. 10:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. júl. 13. 11:50
 13/14 anonim ***** válasza:
29%

#1es

Nagyon nevetek.

Nem is a stressz a lényeg, ilyenkor a fájdalom van azt vágod?

És mindenki máshogy kezeli ez legyen már neked mindegy a kérdesre válaszolj ne másra térj már ki.

Örülök, ha te jól kezelnéd de ha benne lennél már mindig máshogy dumál az ember.

Az ilyen mentalitású embereknek nem kéne gyerek nehogy ilyeneket tanítson neki.

Ha kamu ha nem tanulj empátiát.

És kérdező egyébként nem hinném, hogy ez befolyásolna ilyesmit. Nem tudok mást mondani, részvétem. Kitartást.

2021. júl. 13. 12:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon régóta probalkozunk hogy legyen csaladunk. Nagyon aterzem a gyászoló szülők fájdalmat mert mit megadnék en is hogy végre szülőve valhassunk es ez a világ legborzasztobb dolga lehet elvesziteni egy gyereket. A gyógyszert azért kerdeztem mert nem szoktam csak nagyon ritkán gyohyszerhez nyúlni es mivel igy is nehezen jön össze a baba, igy nem szeretnem rontani az eselyeinket bár ugy erzem hogy kell az a tabletta mert még egy filmen is elsirom magam, vagy ha ismererlennel történik ez... hat meg igy...
2021. júl. 13. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!