Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a hsg után "könnyebben...

Tényleg a hsg után "könnyebben"esnek teherbe a problémamentes lányok? Hsg után mi következik, ha továbbra sem sikerül teherbe esni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem hsg-n voltam hanem hycosyn, de a dokim azt mondta, hogy a kontrasztanyag "átmosó" hatása egyeseknek jót tesz. Bár én pcos is vagyok, de már volt 3 spontán ciklusom, így most megpróbálkozunk a Clostival. A dokim tanácsára méhpempőt szedek mellé, hogy ne vékonyítsa el a nyálkahártyát.
2010. aug. 27. 13:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én is closyt fogok szedni, az orvosom a köv.ciklus 3.-7.napja között 2x1-et írt ki!Bár peteéréssel sincs gondom, rásegíteni nem árt, és utána megvizsgál a köv.ciklusom közepén!

A héten volt hsg-m, és minden rendben-átjárható mindkét oldal, és már túlvagyunk az ezt megelőző vizsgálatokon is és ott is minden rendben!Szóval egyfelől nagyon örülünk, másfelől pedig nem értjük, hogy akkor most mi a baj, ha minden rendben van....

2010. aug. 27. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Én átjárhatósági vizsgálat után rögtön terhes lettem. Ráadásul PCO-s vagyok, a ciklusaim és a hormonjaim összevissza vannak.
2010. aug. 27. 15:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, így ismeretlenül is!

Fantasztikus orvosom van, eddig csak jókat tudok róla mondani, és jó szívvel ajánlom!

Remélem a továbbiakban is tud segíteni, pozitívan állunk a dologhoz-optimisták vagyunk, de nem könnyű, szeretnénk már nagyon babát...rem.isten is megsegít és minden rendben lesz!

2010. aug. 27. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a hsg után cisztám lett.Kaptam rá gyógyszert és szerencsére elmúlt.Azóta 5 hónap telt el és nem jött össze.Amúgy átjárhatóak a petevezetékek és uh-n nézte a doki.A hormonvizsgálatok eredményei és a párom eredményei is jók lettek.Én sem tudom mi következik még.Doki csak annyit mondott hogy lehet próbálkozni,húzzunk bele.:(
2010. szept. 5. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy így alakult...:(

De, szorítok neked, KITARTÁS!....bízzunk, abba, hogy mielőbb összejöjjön a baba!

2010. szept. 5. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!