Menzesz elmaradasa elotti mellfajdalom terhesseg eseteben miben tért el a pms mellfajdalomtol, akiknek volt?
6-os vagyok. Szurkolok 😊
Én most konkrétan arra ébredtem hogy iszonyatosan feszül a mellem. Eddig a jobb fájt nagyon most már a bal is sőt érzékenyebb lett. Tesztet már csak azért sem csinálnék még mert 5 nap a nemvártig na meg éjjel 2x voltam kint 😀 ha most nem is marad meg a baba, én úgy érzem valami folyamat elindulhatott bennem... Vitamint szedek 4 hónapja, vérképem 1 hónapja nézettem, minden rendben. Nagyon remélem hogy mindkettőnk álma teljesül a hónapban 😊
Én nem tudom bírok e 3 nap késést várni. Örülök ha a nemvárt napját kibírom 😀 mondjuk utóbbi 1 év ciklusait megneztem és 30 napnál hosszabb nem volt már nagyon rég (nagyfiam idejében még előfordult 6 nap késés is azért nem teszteltem 2 hét késés előtt).
Derekam nekem is fáj néha de tegnap túlóráztam azt arra is tudom fogni😀 ovu nekem is biztos mert érezni is szoktam de ebben a hónapban kezdtem a tesztelést és 5x voltunk együtt a jó időszakban.
Gratula első 😊
Kérdező bárcsak 1 hét múlva lennénk már és mindketten ezt írnánk 😀
6-os
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!